Κοσμος

50 ώρες κοινωφελούς εργασίας για τον Πιτ Ντέιβιντσον

Μετά την κατηγορία για «απερίσκεπτη οδήγηση»

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ο Πιτ Ντέιβιντσον
Ο Πιτ Ντέιβιντσον © EPA/JUSTIN LANE

Πιτ Ντέιβιντσον: Υποχρεώνεται σε 50 ώρες κοινωφελούς εργασίας - Είχε προκαλέσει σοβαρό τροχαίο στο Μπέβερλι Χιλς

Ο Αμερικανός κωμικός Πιτ Ντέιβιντσον υποχρεώθηκε σε 50 ώρες κοινωφελούς εργασίας, μετά την κατηγορία για «απερίσκεπτη οδήγηση» εξαιτίας σοβαρού τροχαίου που προκάλεσε στο Μπέβερλι Χιλς.

Σημειώνεται ότι στις 4 Μαρτίου, το αυτοκίνητο που οδηγούσε ο διάσημος κωμικός προσέκρουσε αρχικά σε πυροσβεστικό κρουνό και στη συνέχεια πάνω σε σπίτι στο οποίο βρισκόταν ένα 16χρονο κορίτσι. Aν και δεν υπήρξαν τραυματίες ο πατέρας της κοπέλας δήλωσε ότι ήταν «λίγο φοβισμένη από το περιστατικό».

Πιτ Ντέιβιντσον: Πού θα προσφέρει κοινωφελή εργασία

Σύμφωνα με την εισαγγελική αρχή της κομητείας του Λος Άντζελες, ο πρώην παρουσιαστής του «Saturday Night Live» πιθανότατα θα προσφέρει κοινωνική εργασία στην Πυροσβεστική Υπηρεσία της Νέας Υόρκης, εκεί όπου εργαζόταν ο πατέρας του, Σκοτ. Ηταν μόλις 7 ετών όταν πέθανε στις επιθέσεις της 11ης Σεπτεμβρίου.

Αν και δήλωσε αθώος για το περιστατικό, ο σταρ εκτός από τις 50 ώρες κοινωφελούς εργασίας, θα πρέπει επίσης να παρακολουθήσει μαθήματα κυκλοφοριακής αγωγής διάρκειας 12 ωρών. Οπως αναφέρει το AP o Ντέιβιντσον συμμετέχει στη τηλεοπτική σειρά "Bupkis" η οποία έκανε πρεμιέρα τον Μάιο ενώ πρωταγωνιστεί στην ταινία »Dumb Money» που αναμένεται στους κινηματογράφους τον Σεπτέμβριο.

Ο Πιτ Ντέιβιντσον είχε εισαχθεί σε κέντρο αποτοξίνωσης

Να θυμίσουμε ότι ο Πιτ Ντέιβιντσον φαίνεται πως εισήχθη ένα μήνα πριν σε ένα κέντρο αποτοξίνωσης σύμφωνα με ρεπορτάζ διεθνών ΜΜΕ.

Η πληροφορία προήλθε από μια πηγή κοντά στον ηθοποιό και δημοσιεύτηκε από το NBC News. Δεν έχει αποκαλυφθεί ακόμα ο λόγος για τον οποίο αποφάσισε να εισέλθει σε αποτοξίνωση.

Η είδηση έγινε γνωστή μετά από το περιστατικό στο οποίο ενεπλάκη ο πρώην σύντροφος της Κιμ Καρντάσιαν στο Μπέβερλι Χιλς.

O ηθοποιός έχει ζητήσει βοήθεια στο παρελθόν για θέματα ψυχικής υγείας, αφού το 2017 του διαγνώστηκε οριακή διαταραχή προσωπικότητας και έχει αντιμετωπίσει περιόδους κατάθλιψης και άγχους.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.