Κοσμος

Ο πολυτάλαντος Jamie Foxx επιστρέφει και μιλά για την υγεία του

«Πήγα στην κόλαση κι ο δρόμος προς την ανάρρωση είχε λακκούβες»

62224-137655.jpg
Newsroom
5’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ο πολυτάλαντος Jamie Foxx επιστρέφει και μιλά για την υγεία του
© CRISTOBAL HERRERA-ULASHKEVICH / EPA

Η πρώτη ανάρτηση του Jamie Foxx μετά το τέλος της νοσηλείας του

Με μια ανάρτηση στο Instagram, ο πολυτάλαντος ηθοποιός, τραγουδιστής και μίμος Jamie Foxx επανήλθε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και μίλησε για πρώτη φορά για την «κόλαση» που πέρασε το τελευταίο διάστημα, μετά τη σοβαρή περιπέτεια υγείας του.

Τον Απρίλιο, η κόρη του Κορίν, δήλωσε ότι αντιμετώπισε μια «ιατρική επιπλοκή», αλλά η οικογένεια δεν μοιράστηκε λεπτομέρειες σχετικά με το πρόβλημα υγείας του.

Σε ανάρτησή του στο Instagram το Σάββατο, ο Foxx ευχαρίστησε την οικογένειά του που κράτησε τις λεπτομέρειες σχετικά με την υγεία του «αεροστεγείς». Η σιωπή οδήγησε σε εικασίες, είπε ο κωμικός, αλλά διαβεβαίωσε τους θαυμαστές του ότι δεν ήταν παράλυτος ή τυφλός.

Μιλώντας για πρώτη φορά μετά την έξοδό του από το νοσοκομείο, ο Foxx ευχαρίστησε τους θαυμαστές του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για τα μηνύματα υποστήριξης.

«Δεν μπορώ καν να σας περιγράψω πόσο μακριά με πήγε και πόσο με επανέφερε», είπε.

Εξήγησε ότι αν και πολλοί άνθρωποι ανυπομονούσαν να ακούσουν κάποιο νεότερο για την υγεία του, ο ίδιος δεν ήθελε να τον δουν «με σωλήνες να τρέχουν από μέσα μου και να προσπαθώ να καταλάβω αν θα τα καταφέρω».

«Θέλω να με βλέπετε να γελάω, να περνάω καλά, να διασκεδάζω, να κάνω ένα αστείο, να κάνω μια ταινία ή τηλεοπτική εκπομπή», πρόσθεσε ο Foxx.

«Η αδελφή μου Deidra Dixon, η κόρη μου Corrine μου έσωσαν πραγματικά τη ζωή», είπε ο 55χρονος, προσθέτοντας ότι μπόρεσε να κάνει το βίντεο για τους θαυμαστές του μόνο χάρη σε αυτούς, στο Θεό, σε πολλούς σπουδαίους γιατρούς.

Ο Foxx είπε ότι η ιδιωτικότητα κατά τη διάρκεια της ασθένειάς του ήταν ζωτικής σημασίας για τον ίδιο.

«Δεν μπορώ να σας περιγράψω πόσο υπέροχο είναι να σε βοηθάει η οικογένειά σου με τέτοιο τρόπο, και όλοι ξέρετε ότι το κράτησαν, δεν άφησαν τίποτα να βγει έξω. Με προστάτευσαν και αυτό ελπίζω να έχουν όλοι σε τέτοιες στιγμές».

Τον Μάιο, η κόρη του δήλωσε ότι ο Foxx είχε πάρει εξιτήριο από το νοσοκομείο «εδώ και εβδομάδες» και ότι αναρρώνει καλά. Ο ηθοποιός φέρεται να βρισκόταν σε νοσοκομείο στην Ατλάντα της Τζόρτζια, όπου γύριζε την ταινία Back In Action του Netflix μαζί με την Cameron Diaz.

Στο βίντεό του προς τους θαυμαστές του ο Foxx είπε ότι πήγε στην κόλαση και επέστρεψε και πως «ο δρόμος προς την ανάρρωση είχε και κάποιες λακκούβες».

Αλλά, πρόσθεσε, «επιστρέφω και είμαι σε θέση να εργαστώ».

Τα μηνύματα συμπαράστασης προς τον Foxx έπεσαν βροχή. «Είμαι ευγνώμων που σε βλέπω αδερφέ, πραγματικά», σχολίασε ο Idris Elba στην ανάρτηση του Foxx. «Ο Θεός είναι καλός», δήλωσε η Viola Davis, ενώ ο John Boyega και η Tracee Ellis Ross έστειλαν επίσης την αγάπη τους στον σταρ.

Ο Foxx, ο οποίος πρωταγωνιστεί στην ταινία They Cloned Tyrone που κυκλοφόρησε πρόσφατα στο Netflix, επέκτεινε επίσης την ευγνωμοσύνη του «στους ανθρώπους που με αφήνουν να δουλέψω».

Το 2024, πρόκειται να παρουσιάσει ένα νέο μουσικό τηλεπαιχνίδι, με τίτλο We Are Family, στο αμερικανικό δίκτυο Fox, μαζί με την κόρη του, μια 29χρονη ηθοποιό, μοντέλο και ακτιβίστρια.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.