Κοσμος

Άγρια δολοφονία 15χρονης στη Ρωσία: Τη βίασαν και την πέταξαν σε γραμμές τρένου, ρίχνοντάς της καυστικό υγρό

Η ανήλικη κατάφερε να υποδείξει τον δράστη

Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Ρωσία - Δολοφονία 15χρονης: Το έγκλημα, η προσπάθεια να σβηστούν τα ίχνη και οι μαρτυρίες

Άγρια δολοφονημένη εντοπίστηκε η 15χρονη Yaroslavl Shikhova στη Ρωσία. Ο δράστης φέρεται να βίασε βάναυσα την ανήλικη, να την άφησε γυμνή σε σιδηροδρομική γραμμή και στη συνέχεια της έριξαν εύφλεκτο υλικό.

Η μαθήτρια με βαρύτατα τραύματα εντοπίστηκε από οδηγό τρένου. Άμεσα κλήθηκε η αστυνομία. Το κορίτσι μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο όπου έδωσε σκληρή μάχη επί 10 ημέρες για να παραμείνει στη ζωή, ωστόσο δεν τα κατάφερε. Είχε προλάβει να αναγνωρίσει τον δολοφόνο της. Το έγκλημα διαπράχθηκε στην περιοχή του Περμ και σύμφωνα με την Daily Mail ο δράστης είναι ένας 16χρονος.

«Το κορίτσι τοποθετήθηκε διαγώνια στις ράγες – υπήρχε αίμα, και μετά βγήκε από τη γραμμή και έχασε τις αισθήσεις της», είπε ένας υπάλληλος των σιδηροδρόμων. «Υπήρχαν εγκαύματα στο σώμα της. Όταν πλησιάσαμε, είδαμε ένα κορίτσι. Ήταν εντελώς γυμνή, φορούσε μόνο κάλτσες. Δεν βρέθηκαν ρούχα. Όλο της το κεφάλι ήταν γεμάτο αίματα, τα μαλλιά της ήταν καμένα. Δεν υπήρχε αίμα στο σώμα. Το κεφάλι της είχε χτυπήσει στις ράγες» ανέφερε μάρτυρας. 

Ο μάρτυρας είπε ότι το κορίτσι είχε «εύφλεκτο υγρό στο στόμα της και στην περιοχή των γεννητικών οργάνων», με αυτόν τον τρόπο θέλησαν οι δράστες να «σβήσουν» τα ίχνη τους και να μην υπάρξει βιολογικό υλικό που θα τους συνδέσει με το έγκλημα. «Βοήθησα τους νοσηλευτές να μεταφέρουν το κορίτσι σε ένα φορείο. Είχε εγκαύματα στην αριστερή πλευρά του σώματός της, το αριστερό της πόδι και το χέρι. Το δέρμα της ξεκόλλησε από τα χέρια της όταν προσπάθησαν να τη σηκώσουν» συμπλήρωσε ο μάρτυρας. 

Ο πατέρας της 15χρονης, ένας δάσκαλος κολεγίου, κατέθεσε ότι το κορίτσι είχε γυρίσει σπίτι από ένα πάρτι στο σπίτι του Μινιάζεφ, αλλά χωρίς να το καταλάβουν οι γονείς  της είχε ξαναβγεί έξω. Πίστευαν ότι κοιμόταν στο δωμάτιό της. 

Με πληροφορίες από Daily Mail