Κοσμος

Αϊντάχο: 17χρονη οδηγός αποκοιμήθηκε στο τιμόνι - Σκοτώθηκε μαζί με τον πατέρα και τα αδέλφια της

Τι εκτιμούν οι αρχές για το τροχαίο δυστύχημα

Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Αϊντάχο: Νεκροί 17χρονη οδηγός, ο πατέρας και τα αδέλφια της μετά από τροχαίο δυστύχημα -  Η εκτίμηση για τα αίτια της τραγωδίας - Συντετριμμένη η μητέρα των παιδιών

Νεκροί μέσα στο αυτοκίνητό τους, το οποίο είχε καταλήξει σε ποτάμι, εντοπίστηκαν ένας 36χρονος πατέρας και τα τρία ανήλικα παιδιά του στο Αϊντάχο των ΗΠΑ. Οι αρχές εκτιμούν ότι το όχημα κατέληξε στο ποτάμι μετά την εκτροπή του από τον δρόμο και την πρόσκρουσή του σε βράχια. Τα στοιχεία από την έως τώρα έρευνα δείχνουν ότι η 17χρονη οδηγός του οχήματος πιθανότατα αποκοιμήθηκε στο τιμόνι. 

Σύμφωνα με το NBCNews, νεκροί είναι ο 36χρονος πατέρας Κάλβιν Μίλερ και τα τρία του παιδιά: η 17χρονη Ντακότα, ο 10χρονος Τζακ και η 8χρονη Ντελάιλα. Πληροφορίες θέλουν την οικογένεια να πήγαινε στο γηροκομείο όπου φιλοξενείται ο παππούς τους, προκειμένου να τον επισκεφτούν. 

© Youtube

Το Accosiated Press αναφέρει ότι η αστυνομία διαπίστωσε πως την ώρα του δυστυχήματος στο τιμόνι του αυτοκινήτου βρισκόταν η 17χρονη Ντακότα, η οποία πιθανότατα κοιμήθηκε λόγω της κούρασης που είχε εξαιτίας του ταξιδιού των 440 χιλιομέτρων της απόστασης από την Ουάσινγκτον στο Αϊντάχο. «Η Ντακότα βγήκε από τον δρόμο, το αυτοκίνητο χτύπησε σε βράχους και εκτοξεύτηκε στον αέρα. Στη συνέχεια το αυτοκίνητο χτύπησε ξανά σε βράχους με αποτέλεσμα το όχημα να ανατραπεί και να προσγειωθεί ανάποδα στον ποταμό Σάλμον». 

Το αναποδογυρισμένο και μερικώς βυθισμένο αυτοκίνητο βρήκε ένας ψαράς, με τους αστυνομικούς να εκτιμούν ότι ο πατέρας και τα τρία αδέρφια πιθανότατα πνίγηκαν. «Δεν ξέρω αν θα συνηθίσω το να μην γυρίζουν από το σχολείο και να μου φωνάζουν. Ήταν όλη μου η ζωή» δήλωσε η μητέρα των τριών παιδιών η οποία υποστηρίζει ότι δεν γνώριζε για το ταξίδι όταν τα άφησε την περασμένη Παρασκευή στον πατέρα τους. Το ζευγάρι ήταν διαζευγμένο.