Κοσμος

Ο πρίγκιπας Ουίλιαμ και η Κέιτ Μίντλετον στην Ιορδανία για τον πριγκιπικό γάμο

Ο φακός τους «συνέλαβε» κατά την είσοδό τους σε ξενοδοχείο πέντε αστέρων

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ο Πρίγκιπας Ουίλιαμ και η Κέιτ Μίντλετον
Ο Πρίγκιπας Ουίλιαμ και η Κέιτ Μίντλετον © EPA/DANIEL DEME

Ο πρίγκιπας Ουίλιαμ και η Κέιτ Μίντλετον στην Ιορδανία για τον πριγκιπικό γάμο - Ο φακός τους «συνέλαβε» κατά την είσοδό τους σε ξενοδοχείο πέντε αστέρων

O πρίγκιπας Ουίλιαμ και η Κέιτ Μίντλετον βρίσκονται στην Ιορδανία χωρίς τα τρία παιδιά τους, για το γάμο του πρίγκιπα και διαδόχου του θρόνου Χουσεΐν μπιν Αμπντάλα Β΄ με τη Ράτζουα Αλ-Σάιφ.

Aναχώρησαν χθες το πρωί από το αεροδρόμιο του Νόρφολκ και ο φακός τους «συνέλαβε» κατά την είσοδό τους στο ξενοδοχείο πέντε αστέρων «The St. Regis Amman» στην ιορδανική πρωτεύουσα. O πρίγκιπας Oυίλιαμ αναμενόταν να βρίσκεται εκεί, αλλά δεν ήταν γνωστό εάν θα τον συνόδευε η σύζυγός του. Οπως αναφέρει η Dailymail η Κέιτ Μίντλετον η οποία έκλεψε τις εντυπώσεις με ένα σκούρο κοστούμι Alexander McQueen έχει πολύ καλή σχέση με την βασίλισσα Ράνια της Ιορδανίας, τη μητέρα του γαμπρού.

kate-wiliam

Η γαμήλια τελετή του πριγκιπικού ζευγαριού της Ιορδανίας θα πραγματοποιηθεί στο παλάτι Ζαχράν και αμέσως μετά θα ακολουθήσει το επίσημο δείπνο με τη συμμετοχή 1.700 καλεσμένων στο Παλάτι Αλ-Χουσεϊνία. Σημειώνεται ότι η σημερινή μέρα έχει κηρυχθεί εθνική αργία για τη χώρα στην οποία θα πραγματοποιηθούν εορταστικές εκδηλώσεις και στα 12 κυβερνεία με αφορμή τον πριγκιπικό γάμο.

Η βρετανική βασιλική οικογένεια συνδέεται με στενούς δεσμούς φιλίας με τον βασιλιά Αμπντάλα και τη βασίλισσα Ράνια οι οποίοι ήταν μεταξύ των καλεσμένων που βρέθηκαν στο Αβαείο του Ουέστμινστερ στις 6 Μαΐου για τη στέψη του βασιλιά Καρόλου.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.