Κοσμος

Ο YouTuber, Τρέβρο Τζέικομπ, ομολόγησε πως «έριξε» το αεροπλάνο του για views

Θα μπορούσε να αντιμετωπίσει ποινή φυλάκισης έως και 20 ετών

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ο YouTuber, Τρέβρο Τζέικομπ, ομολόγησε πως «έριξε» το αεροπλάνο του για views

YouTube: O Τρέβρο Τζέικομπ, ομολόγησε πως «έριξε» το αεροπλάνο του για views - Θα μπορούσε να αντιμετωπίσει ποινή φυλάκισης έως και 20 ετών

Ένας YouTuber που έριξε εσκεμμένα ένα αεροπλάνο για λόγους προβολής θα δηλώσει ένοχος για παρεμπόδιση ομοσπονδιακής έρευνας καθαρίζοντας τον τόπο της συντριβής, λένε οι εισαγγελείς των ΗΠΑ.

Ο Τρέβορ Τζέικομπ, 29 ετών, δημοσίευσε το βίντεο της συντριβής του αεροπλάνου στο YouTube τον Δεκέμβριο του 2021. Μέχρι σήμερα έχει πάνω από 2,9 εκατομμύρια προβολές.

Στη συμφωνία ομολογίας του, δήλωσε ότι γύρισε το βίντεο στο πλαίσιο μιας συμφωνίας χορηγίας προϊόντων. Θα μπορούσε να αντιμετωπίσει ποινή φυλάκισης έως και 20 ετών.

Ο 29χρονος πιλότος και αλεξιπτωτιστής συμφώνησε να ομολογήσει την ενοχή του σε ένα κακούργημα για καταστροφή και απόκρυψη με σκοπό την παρακώλυση ομοσπονδιακής έρευνας, ανέφερε το υπουργείο Δικαιοσύνης των ΗΠΑ σε ανακοίνωσή του την Πέμπτη.

Τον Νοέμβριο του 2021, ο Τζέικομπ έφυγε από ένα αεροδρόμιο της Σάντα Μπάρμπαρα στην Καλιφόρνια σε μια πτήση μόνος του με κάμερες τοποθετημένες στο αεροπλάνο του. Μαζί με τις κάμερες, ο Τζέικομπ πήρε μαζί του ένα αλεξίπτωτο, καθώς και ένα selfie stick.

«Δεν σκόπευε να φτάσει στον προορισμό του, αλλά αντίθετα σχεδίαζε να εκτιναχθεί από το αεροσκάφος του κατά τη διάρκεια της πτήσης και να βιντεοσκοπήσει τον εαυτό του να πέφτει με αλεξίπτωτο στο έδαφος και το αεροσκάφος του καθώς κατέβαινε και συνετρίβη», ανέφερε η εισαγγελία των ΗΠΑ για την κεντρική περιφέρεια της Καλιφόρνιας.

Το αεροπλάνο συνετρίβη στο Εθνικό Δάσος Los Padres 35 λεπτά μετά την απογείωσή του.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.