Κοσμος

Λονδίνο: Αστυνομικοί ακινητοποίησαν άνδρα με τέιζερ και σκότωσαν τα δύο σκυλιά του

Είχε προηγηθεί καταγγελία για επίθεση από τα δύο τετράποδα

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Η Βρετανία καταργεί φορολογικούς συντελεστές για να προσελκύσει επενδύσεις
Η Βρετανία καταργεί φορολογικούς συντελεστές για να προσελκύσει επενδύσεις © Unsplash

Λονδίνο: Αστυνομικοί ακινητοποίησαν άνδρα με τέιζερ και σκότωσαν τα δύο σκυλιά του - Είχε προηγηθεί καταγγελία για επίθεση από τα δύο τετράποδα

Η Μητροπολιτική Αστυνομία του Λονδίνου υπερασπίστηκε τους αστυνομικούς της αφότου ακινητοποίησαν έναν ύποπτο με τέιζερ και πυροβόλησαν τους δύο σκύλους του.

Πλάνα που αναρτήθηκαν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης έδειχναν αστυνομικούς να καταδιώκουν έναν άνδρα που κρατούσε τα δύο σκυλιά με λουρί κατά μήκος ενός καναλιού στο Limehouse, στο ανατολικό Λονδίνο, το απόγευμα της Κυριακής. Η κατάσταση φάνηκε να οξύνεται και εν τέλει ο άνδρας ακινητοποιήθηκε με τέιζερ και τα δύο τετράποδα πυροβολήθηκαν.

Σε ανακοίνωσή της, η αστυνομία ανέφερε: Η αστυνομία δήλωσε ότι οι αστυνομικοί «έχουν καθήκον να ενεργούν όπου είναι απαραίτητο πριν προκληθεί περαιτέρω τραυματισμός». Η αστυνομία κλήθηκε λίγο μετά τις 5 το απόγευμα της Κυριακής 7 Μαΐου για μια γυναίκα που δέχθηκε επίθεση από σκύλο στην Commercial Road, E14.

«Οι αστυνομικοί βρέθηκαν στο σημείο, όπου η επιθετική συμπεριφορά δύο σκύλων προκαλούσε σημαντική ανησυχία και αποτελούσε σημαντική απειλή για αυτούς. Ένας άνδρας συνελήφθη σε σχέση με το περιστατικό για κατοχή σκύλου επικίνδυνα ανεξέλεγκτου και για αδικήματα επίθεσης. Έχει τεθεί υπό αστυνομική κράτηση. Η αστυνομία προχώρησε στην ακινητοποίησή του αφού έλεγξε κάθε ενδεχόμενο. Κανένα άτομο δεν μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο. Και τα δύο σκυλιά θανατώθηκαν από την αστυνομία στο σημείο.

«Αυτή δεν είναι ποτέ μια εύκολη απόφαση για οποιονδήποτε αστυνομικό, αλλά η αστυνομία έχει καθήκον να ενεργεί όπου είναι απαραίτητο πριν προκληθεί περαιτέρω τραυματισμός. Η διεύθυνση επαγγελματικών προτύπων της Met θα επανεξετάσει τις συνθήκες του περιστατικού».

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.