Κοσμος

ΗΠΑ: Ένοπλος άνοιξε πυρ σε McDonald's - Tουλάχιστον 4 νεκροί

Συναγερμός στη Τζόρτζια

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
McDonald's
© Unsplash

ΗΠΑ: Νέο περιστατικό με πυροβολισμούς κοντά στην Ατλάντα της Τζόρτζια

Συναγερμός σήμανε στην πόλη Μούλτρι της Τζόρτζια λόγω περιστατικού με πυροβολισμούς.

Ένοπλος άνδρας άνοιξε πυρ πρώτα σε δύο διπλανές κατοικίες στην 6th Street Southwest, όπου έμεναν μια γυναίκα και η ηλικιωμένη μητέρα της.

Στη συνέχεια, ο δράστης πήγε μέχρι το κοντινό εστιατόριο McDonald's, στην 1st Avenue Southeast, όπου σκότωσε άλλη μια εργαζόμενη. Τέλος, ο άνδρας φέρεται να έβαλε τέλος στη ζωή του.

Το Γραφείο Ερευνών της Τζόρτζια επιβεβαίωσε ότι αυτή τη στιγμή «ερευνώνται πολλά περιστατικά» και ότι «υπάρχουν νεκροί». Η πόλη Μούλτρι βρίσκεται τρεις ώρες μακριά από την Ατλάντα. 

Ατλάντα: 24χρονος μπήκε σε νοσοκομείο και άνοιξε πυρ

Εντωμεταξύ, πριν από λιγότερες από 24 ώρες, συνέβη άλλο ένα περιστατικό με πυροβολισμούς στην πόλη της Ατλάντα, με νεαρό άνδρα να ανοίγει πυρ μέσα σε νοσοκομείο.

Ο 24χρονος Ντεγιόν Πάτερσον βρισκόταν στο νοσοκομείο Midtown Atlanta Northside, όταν άρχισε να πυροβολεί αδιακρίτως, σκοτώνοντας ένα άτομο και τραυματίζοντας σοβαρά άλλα τέσσερα.

Ο νεαρός φέρεται να συνόδευε τη μητέρα του στο νοσοκομείο, όταν για άγνωστο λόγο εκνευρίστηκε και έβγαλε το όπλο του. Ο Πάτερσον είναι πρώην μέλος της ακτοφυλακής και είχε αποστρατευτεί τον φετινό Ιανουάριο.

Ο άνδρας συνελήφθη σήμερα και αντιμετωπίζει κατηγορίες ανθρωποκτονίας και επίθεσης.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.