Κοσμος

Ο Άντριου Τέιτ χάνει και τη συλλογή πολυτελών αυτοκινήτων του

Η «εκδίκηση» της Γκρέτα Τούνμπεργκ

62224-137655.jpg
Newsroom
2’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Άντριου Τέιτ: Χάνει και τη συλλογή πολυτελών αυτοκινήτων του
© Instagram

Άντριου Τέιτ: Κατάσχεση της συλλογής πολυτελών αυτοκινήτων του από τις ρουμάνικες Αρχές

Στην κατάσχεση της πολυτελούς συλλογής με αυτοκίνητα του Άντριου Τέιτ και του αδελφού του Τριστάν προχώρησαν οι ρουμάνικες Αρχές, μετά τη σύλληψή τους για τις κατηγορίες βιασμού και εμπορίας ανθρώπων.

Οι ρουμανικές αρχές κατέσχεσαν αυτοκίνητα συνολικής αξίας άνω των 5 εκατομμυρίων ευρώ, καθώς και μία σειρά από ακίνητα, μεταξύ των οποίων και το ακίνητο από τα αδέρφια φέρεται να ζούσαν, κρατώντας δέσμιες έξι νέες γυναίκες, σύμφωνα με τοπικό κανάλι.

Ο γνωστός μισογύνης influencer έχει μια συλλογή από 33 αυτοκίνητα, όπως αποκάλυψε και στο πρόσφατο tweet του, με το ακριβότερο εξ αυτών να είναι η Bugatti Chiron Pur Sport, αξίας 4,3 εκατ. δολαρίων. Επίσης, έχει μία Aston Martin DBS Superleggera, μία McLaren 720S, μία Lamborghini Huracan Spyder, ένα Mercedes-AMG S63 Coupe, μία Ferrari 812 Superfast, μία Rolls Royce Wraith, ένα BMW M5 Competition, μία Ferrari 458 Italia, μία Mercedes B63 Brabus, μία Porsche GT Street καθώς και άλλα πολυτελή αυτοκίνητα. 

Αυτή η κίνηση των ρουμάνικων Αρχών θα μπορούσε να θεωρηθεί και μία «εκδίκηση για τη Γκρέτα Τούνμπεργκ κάθως η κόντρα μεταξύ τους ξεκίνησε όταν ο Άντριου Τέιτ είχε γράψει στο Twitter: «Έχω 33 αυτοκίνητα. Παρακαλώ, δώσε μου το email σου, ώστε να σου στείλω την πλήρη λίστα της συλλογής αυτοκινήτων μου και τις τεράστιες εκπομπές αερίων τους», απευθυνόμενος στη Σουηδέζα ακτιβίστρια.

Η Γκρέτα Τούμπεργκ απάντησε από κάτω με δικό της tweet, επισημαίνοντας, απευθυνόμενη στον TikToker: «Ναι, παρακαλώ διαφωτίστε με. στείλτε μου email στο smalldickenergy@getalife.com». Εκείνος απάντησε με τη γνωστή φωτογραφία με το κουτί της πίτσας, από το οποίο υποτίθεται ότι αποκαλύφθηκε το πού βρίσκεται και συνελήφθη.

Υπενθυμίζεται ότι το δικαστήριο της Ρουμανίας διέταξε να παραταθεί για 30 ημέρες η κράτηση του πρώην επαγγελματία κικμπόξερ, ο οποίος κατηγορείται μαζί με τον αδελφό του για εμπορία ανθρώπων και σύσταση εγκληματικής οργάνωσης.

Μια εκπρόσωπος της εισαγγελίας δίωξης του οργανωμένου εγκλήματος είπε ότι ο Τέιτ, ο αδελφός του Τριστάν και δύο Ρουμάνοι πολίτες, θα παραμείνουν στη φυλακή.

Οι εισαγγελείς είπαν πως σε βάρος των αδελφών Τέιτ διεξαγόταν έρευνα από τον Απρίλιο.

«Οι τέσσερις ύποπτοι... φαίνεται πως συνέστησαν μια εγκληματική οργάνωση με στόχο να στρατολογούν, να στεγάζουν και να εκμεταλλεύονται γυναίκες εξαναγκάζοντάς τις να δημιουργούν πορνογραφικό περιεχόμενο που μπορούσε κανείς να δει σε εξειδικευμένους ιστοτόπους έναντι χρημάτων», ανέφεραν οι εισαγγελείς σε δήλωσή τους.

Εντοπίστηκαν έξι γυναίκες τις οποίες είχαν εκμεταλλευθεί σεξουαλικά οι ύποπτοι.

Ο Τέιτ έγινε γνωστός με μισογυνικά σχόλια και λόγους μίσους. Έχει πει πως οι γυναίκες που βιάζονται είναι εν μέρει υπεύθυνες για το βιασμό τους και πως ανήκουν σε άνδρες.

Πλατφόρμες μέσων κοινωνικής δικτύωσης, όπως το Twitter, απέκλεισαν τον Τέιτ, όμως ο λογαριασμός του στο Twitter επανενεργοποιήθηκε το Νοέμβριο, αφού η πλατφόρμα εξαγοράστηκε από τον Έλον Μασκ. Σε ένα από τα μηνύματά του στο Twitter μετά την επιστροφή του στην πλατφόρμα, έγραψε ότι πηγαίνει στην Καλιφόρνια για να πει στον Μασκ ότι είναι «θρύλος».

Ο Τέιτ φαίνεται πως έχει στείλει ένα μήνυμα μέσω του Twitter, πράγμα που σημαίνει ότι στη διάρκεια της κράτησής του έχει πρόσβαση στο τηλεφωνό του και σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.