Qatargate: Αναβλήθηκε η απόφαση για την έκδοση της κόρης του Αντόνιο Παντσέρι
Δεν έφθασαν εγκαίρως τα αναγκαία στοιχεία


Qatargate - Αντόνιο Παντσέρι: Αναβλήθηκε για τις 16 Ιανουαρίου η απόφαση για την έκδοση της κόρης του
Το δικαστήριο της Μπρέσια ανέβαλε για τις 16 Ιανουαρίου την απόφαση για την έκδοση ή μη στο Βέλγιο της Σίλβια Παντζέρι, κόρης του Πιέρ Αντόνιο Παντσέρι.
Η αναβολή οφείλεται στο ότι δεν έφθασαν εγκαίρως τα αναγκαία στοιχεία σχετικά με υποτιθέμενο υπερπληθυσμό των βελγικών φυλακών, κάτι που είχε επικαλεσθεί ο συνήγορος υπεράσπισης για να μην εκδοθεί η πελάτισσά του.
Τον Δεκέμβριο, οι βελγικές αρχές κατηγόρησαν τέσσερις ανθρώπους, που συνδέονται με το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, ότι το Κατάρ, η χώρα που φιλοξένησε το Παγκόσμιο Κύπελλο Ποδοσφαίρου, τους προσέφερε μετρητά και δώρα για να επηρεάσει τη λήψη αποφάσεων.
Το Κατάρ αρνείται ότι έχει διαπράξει οποιοδήποτε αδίκημα.
Οι ύποπτοι είναι ο Ιταλός πρώην ευρωβουλευτής Πιέρ Αντόνιο Παντσέρι, η Ελληνίδα ευρωβουλευτής Εύα Καϊλή, ο πρώην βοηθός του Παντσέρι και μέλος του προσωπικού του Ευρωκοινοβουλίου Φραντσέσκο Τζόρτζι και ο Ιταλός διευθυντής μη κυβερνητικής οργάνωσης Νικολό Φίγκα-Ταλαμάνγκα.
Οι ιταλικές αρχές «πάγωσαν» 6 τραπεζικούς λογαριασμούς των Παντσέρι, Τζόρτζι και Βιζεντίνι
Υπενθυμίζεται ότι σύμφωνα με την ιταλική εφημερίδα Ιl Giornale, το δικαστήριο του Μπέργκαμο μπλόκαρε έξι τραπεζικούς λογαριασμούς που ανήκουν στον Αντόνιο Παντσέρι και στην κόρη του Σίλβια, στον Φραντσέσκο Τζόρτζι και στον πρόεδρο της Διεθνούς Ομοσπονδίας Συνδικάτων Λούκα Βιζεντίνι.
Το αίτημα για «πάγωμα» των λογαριασμών προήλθε από την εισαγγελία των Βρυξελλών και, σύμφωνα με πληροφορίες, στους λογαριασμούς του Παντσέρι και της κόρης του υπάρχουν συνολικά 240.000 ευρώ.
Ο Βιζεντίνι δήλωσε ότι δεν ενημερώθηκε για το μπλοκάρισμα του λογαριασμού του και ότι μένει «έκπληκτος» διότι από τον λογαριασμό αυτόν αποπληρώνει «στεγαστικό δάνειο», αποκλειστικά και μόνον από τον μισθό του.
ΠΡΟΣΦΑΤΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Ο Αμερικανός πρόεδρος ανέφερε ότι η συμφωνία Ουάσιγκτον – Βρυξελλών θα είναι «δίκαιη»
Ήταν επικεφαλής για δυο δεκαετίες
Τι αναφέρει σχετική έρευνα
Επικαλείται παραβίαση της ιδιωτικής της ζωής
Προβλήματα με την κακοκαιρία αντιμετωπίζουν περιοχές της βόρειας Ιταλίας
Δέχεται 10.000 τουρίστες την ημέρα, αλλά φιλοξενεί μόλις 600 κατοίκους
Στο βίντεο, ακούγεται αστυνομικός να λέει: «Ο καημένος… φαίνεται λυπημένος»
Eκτιμά ότι διαδικασία αποκλιμάκωσης του πληθωρισμού βρίσκεται σε καλό δρόμο
Ο 24χρονος ασθενής που κατέληξε νοσηλευόταν με σοβαρά εγκαύματα σε νοσοκομείο του Βελιγραδίου
De facto διαμεσολαβήτρια με την Ευρώπη η Ιταλίδα πρωθυπουργός
Το όνειρο της επαναβιομηχάνισης και πώς θα μπορούσαν να μειωθούν τα ελλείμματα
«Διδάσκει το μίσος και την ηλιθιότητα» έγραψε ο αμερικανός πρόεδρος στο Truth Social
Αυτός ήταν ο λόγος που διαφώνησαν κατά την επίσκεψη Νετανιάχου στις ΗΠΑ
Ταυτόχρονα αποκλείει κάθε ενδεχόμενο να μπει ανθρωπιστική βοήθεια
Η Καλιφόρνια από μόνη της είναι η πέμπτη οικονομία στον κόσμο
Η υπόθεση έχει γεννήσει πολλές κινηματογραφικές, ραδιοφωνικές και θεατρικές εκδοχές
Ο υπουργός Υγείας είναι υποστηρικτής περίεργων θεωριών
Ο πάπας Φραγκίσκος αναφέρθηκε τον Σεπτέμβριο στο ζήτημα
Ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις απέκλεισαν την περιοχή
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.