Κοσμος

Ο Τραμπ κάνει τον Superman αλλά χάνει 20 μονάδες από τον ΝτεΣάντις (βίντεο)

«Οι ΗΠΑ χρειάζονται έναν σούπερ ήρωα»

Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Ντόναλντ Τραμπ: Νέα ανάρτηση-αίνιγμα με τον ίδιο ως... Superman - Δημοσκοπήσεις θέλουν τον Ρον ΝτεΣάντις να έχει προβάδισμα 14-23 εκατοστιαίων μονάδων

Μία ακόμα άκρως αινιγματική ανάρτηση με τον ίδιο να φορά στολή... Superman πραγματοποίησε ο Ντόναλντ Τραμπ.

Ο πρώην Αμερικανός πρόεδρος ανέβασε στα social με μία κινούμενη εικόνα του ίδιου με στολή σούπερ ήρωα και το γράμμα «Τ» στο στήθος του ενώ έριχνε ακτίνες φωτός από τα μάτια του.

Έναν μήνα μετά την έναρξη της εκστρατείας του, που προκάλεσε μάλλον λιγότερο ενθουσιασμό από ό,τι ανέμενε, ο Τραμπ εξασφαλίζει την υποστήριξη μόλις του 38% των πιθανών ψηφοφόρων στην εσωκομματική διαδικασία του GOP, ενώ το ποσοστό του ΝτεΣάντις βρίσκεται στο 52%, κατά δημοσκόπηση της εφημερίδας Wall Street Journal που δημοσιεύθηκε χθες Τετάρτη.

Μια ημέρα νωρίτερα, δημοσκόπηση του πανεπιστημίου Σάφοκ που διενεργήθηκε για λογαριασμό της εφημερίδας USA Today έδειξε πως ο κυβερνήτης της Φλόριντας έχει προβάδισμα 23% έναντι του μεγιστάνα των ακινήτων στις τάξεις των ψηφοφόρων που δηλώνουν Ρεπουμπλικάνοι ή κλίνουν προς το να ψηφίσουν τους Ρεπουμπλικάνους.

Και οι δύο έρευνες επικεντρώθηκαν στο σενάριο της αναμέτρησης των κ.κ. Τραμπ και ΝτεΣάντις, απομονώνοντάς τη από την αρχική φάση της διαδικασίας, που μπορεί να έχει πολλούς συμμετέχοντες. Είναι δύσκολο να γίνουν προβλέψεις για το πώς άλλες δυνητικές υποψηφιότητες, όπως αυτή του πρώην αντιπροέδρου Μάικ Πενς, θα μπορούσαν να επηρεάσουν τις εξελίξεις, σημειώνει ρεπορτάζ της εφημερίδας New York Daily News που αναμεταδίδει το Γερμανικό Πρακτορείο.