Ο Μπόρις Τζόνσον έχει κερδίσει πάνω από 1 εκατομμύριο ευρώ μετά την παραίτησή του
Ποιες οι πηγές εσόδων του


Βρετανία: Τα κέρδη του πρώην πρωθυπουργού Μπόρις Τζόνσον μετά την παραίτησή του - Οι πηγές εσόδων του
Ο πρώην πρωθυπουργός της Βρετανίας Μπόρις Τζόνσον έχει κερδίσει πάνω από 1 εκατομμύριο στερλίνες (1,16 εκατ. ευρώ) από τις ομιλίες που έχει εκφωνήσει σε συνέδρια και άλλες εκδηλώσεις στο εξωτερικό μετά την παραίτησή του τον Σεπτέμβριο, σύμφωνα με το μητρώο της Βουλής των Κοινοτήτων στο οποίο οι βουλευτές καταχωρούν τα εισοδήματά τους.
Ο Μπόρις Τζόνσον -- ο οποίος διατηρεί τη βουλευτική έδρα και ως εκ τούτου είναι υποχρεωμένος να καταχωρεί τα εισοδήματά του στο συγκεκριμένο μητρώο -- έχει ταξιδέψει τους τελευταίους μήνες σε ΗΠΑ, Πορτογαλία και Ινδία για να συμμετάσχει ως ομιλητής σε συνέδρια.
Η αμοιβή του για κάθε μία από αυτές τις ομιλίες κυμάνθηκε μεταξύ 250.000 και 322.000 ευρώ, σύμφωνα το έγγραφο που δημοσιεύτηκε στον ιστότοπο της Βουλής των Κοινοτήτων.
Ο Τζόνσον αποχώρησε από τον αριθμό 10 της Ντάουνινγκ Στριτ τον Σεπτέμβριο, αφού υποχρεώθηκε να παραιτηθεί υπό το βάρος των σκανδάλων που αποκαλύφθηκαν.
Προσπάθησε να επιστρέψει στην εξουσία μετά την παραίτηση της διαδόχου του, της Λιζ Τρας, αλλά τελικά απέσυρε την υποψηφιότητά του και ο πρώην υπουργός Οικονομικών Ρίσι Σούνακ ανέλαβε την ηγεσία των Συντηρητικών και την πρωθυπουργία της Βρετανίας.
Ο Τζόνσον φρόντισε πάντως να μην κλείσει «πόρτες», γνωρίζοντας ότι παραμένει δημοφιλής στους κόλπους των Τόρις και ορισμένοι πολιτικοί αναλυτές θεωρούν πολύ πιθανό να διεκδικήσει στο μέλλον την επιστροφή του στην ηγεσία του Συντηρητικού Κόμματος.
ΠΡΟΣΦΑΤΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Ο καθηγητής υποστηρίζει ότι ο αριθμός των νεκρών είναι πλασματικός
Κατάπαυση πυρός κήρυξαν οι αντάρτες της PDF
Πόσους καλεσμένους θα έχει τελικά ο ιδρυτής της Amazon
Άγνωστη για την ώρα η τύχη των επιβατών
Οι συμβουλές των γιατρών μετά από μια απλή θεραπεία
«Μόνο η πίεση φέρνει αποτελέσματα», υπογράμμισε ο Ουκρανός πρόεδρος
Κόκκινη γραμμή ο αφοπλισμός της οργάνωσης
Το φαινόμενο ήταν ορατό στο μεγαλύτερο μέρος του πλανήτη
Δραματική η κατάσταση μετά το χτύπημα των 7,7 Ρίχτερ
«Βγάλτε με από εδώ. Μου λείπει η γυναίκα και ο γιος μου»
Σκοπός της προσωρινής εκεχειρίας είναι να διευκολυνθούν οι προσπάθειες διάσωσης
Είχε συλληφθεί νωρίτερα φέτος μαζί με δύο Βρετανούς και τον Αφγανό διερμηνέα τους.
Τουλάχιστον 1.650 νεκροί έχουν καταγραφεί μετά τον φονικό σεισμό των 7,7 Ρίχτερ
Ο αριθμός των νεκρών ανήλθε σε 29 νεκρούς και 40 τραυματίες
Χιλιάδες νεκροί και εκτεταμένες ζημιές σε ολόκληρη την περιοχή
Οι διαδηλωτές φώναζαν συνθήματα όπως «Δικαιοσύνη» και «κυβέρνηση παραιτήσου»
Συγκλονιστικές στιγμές στα ερείπια
Η τεταμένη σχέση του ηθοποιού με τα παιδιά του και οι λεπτομέρειες της κηδείας που φαίνεται ότι δεν έχουν ρυθμιστεί
«Η σκηνή θύμιζε τη σύλληψη τρομοκράτη και όχι του εκλεγμένου δημάρχου» περιγράφει ο Ιμάμογλου
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.