

Μέγκαν Μαρκλ: Η συμμετοχή της στο «Real Housewives» - Η απάντηση στον Άντι Κοέν
Η Μέγκαν Μαρκλ «έκλεισε» τις όποιες φήμες θα μπορούσαν να υπάρξουν για την ένταξή της στο ριάλιτι «Real Housewives of Beverly Hills» ή σε οποιοδήποτε άλλο ριάλιτι.
Ο Άντι Κοέν -ο οποίος είναι ο δημιουργός και ο παραγωγός του franchise «Real Housewives»- ρώτησε τη δούκισσα του Σάσεξ τι απαντάει στους θαυμαστές της που θέλουν να τη δουν να συμμετάσχει στο «RHOBH» - παρόλο που ζει σχεδόν δύο ώρες βόρεια στο Μοντεσίτο της Καλιφόρνια.
«Νομίζω ότι αυτή που δεν θα ενταχθεί στο "Real Housewives of Beverly Hills", είναι η Μέγκαν Μαρκλ!», είπε ο Κοέν μιλώντας στο podcast της Μαρκλ «Archetypes».
Η δούκισσα του Σάσεξ άρχισε να γελάει και είπε στον Κόεν ότι στην πραγματικότητα «δεν είχε ακούσει ποτέ» για ανθρώπους που θέλουν να ενταχθεί στο διάσημο franchise.
«Καμία περίπτωση συμμετοχής σε ριάλιτι»
«Εννοείς πραγματικά ότι αυτή είναι η οντισιόν μου για το "Real Housewives of Montecito";» είπε αστειευόμενη η Μαρκλ με τον Κοέν να της απαντάει ότι αν δεχόταν να ενταχθεί στο ριάλιτι τότε αυτό θα το «έχτιζαν γύρω σου».
«Δεν θα υπάρξει ριάλιτι, αλλά νομίζω ότι είναι τόσο διασκεδαστικό», κατέληξε η Μαρκλ.
Αν και η Μαρκλ απέκλεισε το ενδεχόμενο να ενταχθεί σε κάποιο ριάλιτι σύντομα θα εμφανιστεί σε κάποια άλλη μορφή... «ριάλιτι», καθώς οι θαυμαστές της θα μπορέσουν να ρίξουν μία ματιά στη ζωή της δούκισσας και του συζύγου της πρίγκιπα Χάρι, παρακολουθώντας το πολυαναμενόμενο ντοκιμαντέρ στο Netflix.
Το Netflix δεν έχει ακόμη κυκλοφορήσει τον επίσημο τίτλο του ντοκιμαντέρ, ούτε την ημερομηνία της πρεμιέρας ή τρέιλερ του, αλλά το Page Six ανέφερε τον περασμένο μήνα ότι το ντοκιμαντέρ θα αρχίσει να προβάλλεται στις 8 Δεκεμβρίου.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Κι ενώ οι κολακείες δίνουν και παίρνουν, κάποιοι αρχίζουν να συγκρίνουν τις ΗΠΑ με τη Βόρεια Κορέα
«Παίζει με τις ανθρώπινες ζωές»
Η ιταλική αντιπολίτευση κατηγορεί τη Λέγκα για ρητορική μίσους και διασπορά φόβου
Θα αντέξει η Αμερική να αντιμετωπίσει τα προβλήματα και τις συνέπειες της θητείας Τραμπ;
Ο Τραμπ πρόθυμος για συμφωνία κατάπαυσης του πυρός στην Ουκρανία
Σε νομική διαμάχη το ιστορικό πανεπιστήμιο με την κυβέρνηση των ΗΠΑ
Σε εξέλιξη οι έρευνες για τα αίτια του δυστυχήματος
Επαναπροσέγγιση μεταξύ του Ηνωμένου Βασιλείου και της ΕΕ αποτελεί μια κοινή αναγκαιότητα έτσι ώστε να αντιμετωπίσουν από κοινού την αδυσώπητη πραγματικότητα την οποία σμιλεύει η νέα αμερικανική κυβέρνηση
Η ζημία ανέρχεται σε 900 εκατομμύρια ευρώ
Το «ταξίδι» της δυσλειτουργικής μεσοαστικής οικογένειας από το Springfield
«Στη Συρία γίνεται χαμός, αλλά δεν είναι φίλη μας», είχε δηλώσει ο Ντόναλντ Τραμπ
Με στόχο την πρωτεύουσα Σανάα και τα περίχωρά της
H νομοθέτης από την Αλάσκα έχει βρεθεί στο στόχαστρο του αρκετές φορές
Μετά από σχετική απόφαση του Ανώτατου Δικαστηρίου
Kίεβο και Ουάσινγκτον φέρονται κοντά σε συμφωνία
Στο μέρος η Sanrio διαθέτει και θεματικό πάρκο
H αστυνομία ξεκινά επιχειρήσεις πάταξης
Άγνωστο όμως τι θα θελήσει ο δυνάμει καγκελάριος Μερτζ
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.