Κοσμος

Φρίκη στο Μιζούρι: Κρατούσαν γυναίκα αιχμάλωτη με κολάρο σκύλου (βίντεο)

Η κακοποίηση επί εβδομάδες και η απόδραση

62224-137655.jpg
Newsroom
2’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
misouri

Μιζούρι: Η υπόθεση βιασμού που έχει συγκλονίσει - Η γυναίκα που βρέθηκε με μεταλλικό κολάρο σκύλου - Το χρονικό της υπόθεσης

Μια γυναίκα κρατήθηκε αιχμάλωτη, βιάστηκε και υπέστη σωματικές επιθέσεις επί εβδομάδες σε ένα σπίτι στο Μιζούρι, μέχρι που δραπέτευσε την περασμένη εβδομάδα, φορώντας ένα μεταλλικό κολάρο σκύλου και ζητώντας βοήθεια από τους γείτονες, ανέφερε η αστυνομία σε δικαστικά έγγραφα.

Ένας ύποπτος, ο Timothy Haslett Jr. 39 ετών, συνελήφθη την Παρασκευή και κατηγορήθηκε για βιασμό πρώτου βαθμού, απαγωγή πρώτου βαθμού και επίθεση δεύτερου βαθμού, σύμφωνα με την καταγγελία που κατατέθηκε στο Clay County Circuit Court.

Η αστυνομία βρήκε τη γυναίκα την Παρασκευή φορώντας ένα μεταλλικό κολάρο με λουκέτο και εσώρουχα από λάτεξ, με μονωτική ταινία γύρω από το στόμα της, ανέφερε η αστυνομία του Excelsior Springs.

Η γυναίκα είπε στην αστυνομία ότι ο Haslett την πήρε στις αρχές Σεπτεμβρίου και την κράτησε σε ένα μικρό δωμάτιο στο υπόγειό του, δένοντας τους καρπούς και τους αστραγάλους της με χειροπέδες, ανέφερε η αστυνομία στο έγγραφο. Η γυναίκα είπε ότι ο Haslett τη βίασε επανειλημμένα και τη μαστίγωσε ενώ την κρατούσε όμηρο, ανέφερε η αστυνομία, προσθέτοντας ότι η γυναίκα είχε τραύματα στην πλάτη της.

Η γυναίκα είπε ότι μπόρεσε να δραπετεύσει όταν ο Haslett πήγε το παιδί του στο σχολείο, ανέφερε η αστυνομία.

Η Κιάρα Θαρπ και η Λίζα Τζόνσον, γείτονες που μίλησαν τη Δευτέρα στον τηλεοπτικό σταθμό NBC KSHB του Κάνσας Σίτι, δήλωσαν ότι αφού η γυναίκα δραπέτευσε την περασμένη εβδομάδα, άρχισε να χτυπάει τις πόρτες και να παρακαλεί για βοήθεια.

Η γυναίκα κατήγγειλε τα όσα έγιναν στις αρχές στις 7:47 π.μ. της Παρασκευής, ανέφερε σε ανακοίνωσή του το γραφείο του σερίφη της κομητείας Κλέι. Ο Haslett συνελήφθη την Παρασκευή στο Excelsior Springs, 28 μίλια βορειοανατολικά του Κάνσας Σίτι, ανέφερε το γραφείο του σερίφη.

Λίγα λεπτά νωρίτερα, η Τζόνσον είδε τη γυναίκα να καμπουριάζει και να σέρνεται στα μπροστινά της σκαλιά ζητώντας βοήθεια, ανέφερε ο σταθμός, επικαλούμενος συνέντευξη της Τζόνσον. Η τελευταία παρατήρησε το κολάρο του σκύλου - έμοιαζε με αυτοσχέδιο κολάρο ηλεκτροσόκ - και σημάδια από δέσιμο γύρω από τους καρπούς και τους αστραγάλους της, σύμφωνα με τον σταθμό.

Όταν η Τζόνσον άρπαξε το τηλέφωνο για να καλέσει το 911, η γυναίκα έφυγε τρέχοντας, λέγοντας ότι ο άνδρας που την κρατούσε αιχμάλωτη θα τους σκότωνε και τους δύο, είπε η Τζόνσον, σύμφωνα με τον σταθμό.

Η Θαρπ είπε σε συνέντευξή της στο KSHB ότι η γιαγιά της, που μένει δίπλα, άκουσε μια γυναίκα να χτυπάει την πόρτα και να λέει: «Πρέπει να με βοηθήσετε, με βίασαν. Με έχουν κρατήσει αιχμάλωτη», ανέφερε ο σταθμός.

Η γυναίκα φαινόταν αδύνατη, αδύναμη και ελάχιστα ντυμένη, με σημάδια από δέσιμο, ένα μεταλλικό κολάρο σκύλου και κάτι που φαινόταν να είναι μονωτική ταινία να κρέμεται από το λαιμό της, σαν να την είχαν τραβήξει από το στόμα της, είπε η Θαρπ στο σταθμό.

Η γιαγιά της Θαρπ την πήρε μέσα και της έδωσε φαγητό, νερό και μια κουβέρτα, ανέφερε ο σταθμός. Η γυναίκα είπε στη γιαγιά ότι την κρατούσαν στο υπόγειο από τον περασμένο μήνα και ότι δραπέτευσε αφού ο απαγωγέας της έφυγε από το σπίτι το πρωί της Παρασκευής, δήλωσε η Θαρπ στο KSHB.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.