Κοσμος

Καθηγήτρια στη Βόρεια Καρολίνα συνελήφθη για ερωτικό βίντεο σε μαθητή

Το ύψος της εγγύησης για να αφεθεί ελεύθερη

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
daskala-boreia-karolina

Σεξουαλική παρενόχληση στη Βόρεια Καρολίνα των ΗΠΑ - Συνελήφθη 44χρονη φιλόλογος - Το βίντεο σε μαθητή και η εγγύηση αποφυλάκισης

Στη σύλληψη μίας 44χρονης φιλολόγου προχώρησαν οι αρχές της Βόρειας Καρολίνα στις ΗΠΑ, καθώς φέρεται να έστειλε σε μαθητή φωτογραφίες και βίντεο ερωτικού περιεχομένου.

Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ του "Statesville Record and Landmark", η April Dawn Viney, η οποία διδάσκει Φιλολογία στο Λύκειο West Iredell της πόλης Στέιτσβιλ τέθηκε σε διαθεσιμότητα στις 22 Σεπτεμβρίου από την τοπική αρχή λόγω καταγγελιών εις βάρος της.

daskala

Το γραφείο του σερίφη της κομητείας Άιρντελ, που υπάγεται το σχολείο της, εξέδωσε δελτίο τύπου που αναφέρει πως η εν λόγω καταγγελία έγινε από μαθητή, που ισχυρίζεται πως έλαβε μια γυμνή της φωτογραφία και ένα βίντεο ερωτικού περιεχομένου με πρωταγωνίστρια την ίδια.

daskala1

Αμέσως οι αρχές κινητοποιήθηκαν, εντόπισαν τον μαθητή, εξακρίβωσαν την ορθότητα των καταγγελιών και εξέδωσαν ένταλμα που θα τους επέτρεπε την πρόσβαση στους λογιαριασμούς social media της Viney.

daskala2

H 44χρονη δασκάλα συνελήφθη τελικά την περασμένη Τρίτη και αφέθηκε ελεύθερη με εγγύηση ύψους 50.000 δολαρίων.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.