Κοσμος

Πληροφορίες για χτύπημα στη λιμουζίνα του Πούτιν - Οι αναφορές στο Telegram και στη Daily Mail

Άγνωστη παραμένει η ημερομηνία του συμβάντος

Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
UPD

Ρωσική πηγή κάνει λόγο για επίθεση στο όχημα που μετέφερε τον Βλαντίμιρ Πούτιν. Όλες οι πληροφορίες.

Για πιθανή επίθεση που δέχτηκε η λιμουζίνα του Βλαντίμιρ Πούτιν κάνει λόγο η Daily Mail, η οποία επικαλείται ανάρτηση στο Telegram.

Σύμφωνα με την πηγή που μετέδωσε την είδηση, ο Ρώσος πρόεδρος κινούταν από το γραφείο του προς άγνωστη τοποθεσία και συνοδευόταν από ισχυρή δύναμη ασφαλείας.

«Κατά τη διάρκεια της διαδρομής, λίγα χιλιόμετρα από τον προορισμό, το πρώτο όχημα που τον συνόδευε μπλοκαρίστηκε από ένα ασθενοφόρο και το δεύτερο όχημα συνέχισε να κινείται, χωρίς να σταματήσει και αποφεύγοντας το ξαφνικό εμπόδιο. Το αυτοκίνητο του Πούτιν ήταν τρίτο στη σειρά. Ωστόσο, φέρεται, να ακούστηκε απ΄αυτό ένας δυνατός κρότος από την μπροστινή ρόδα και υπήρξε έντονος καπνός», σημειώνει η πηγή.

Το αυτοκίνητο, όπως αναφέρει η ανάρτηση, μετέφερε με ασφάλεια και σώο τον Βλαντίμιρ Πούτιν. Παράλληλα υπήρξαν πολλές συλλήψεις από την υπηρεσία ασφαλείας του Ρώσου προέδρου.

Η θωρακισμένη λιμουζίνα που χρησιμοποιεί για τις μετακινήσεις του ο Βλαντίμιρ Πούτιν © EPA/MAURI RATILAINEN

«Στενός κύκλος ατόμων γνώριζε τις κινήσεις του προέδρου και όλοι τους είναι μέλη της προεδρικής υπηρεσίας ασφαλείας», σημειώνει η πηγή. Μετά το συμβάν, «τρεις εξ αυτών εξαφανίστηκαν».

Με πληροφορίες από Daily Mail