Κοσμος

Οι Twisted Sister εναντίον οπαδών του Τραμπ που παίζουν το «We 're Not Gonna Take It»

«Ανθρωποι σαν και σας ενέπνευσαν τους οργισμένους στίχους αυτού του τραγουδιού»

Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Twisted Sister: Bάλουν κατά οπαδών του Τραμπ που οικειοποιήθηκαν το «We're Not Gonna Take It»

Ο τραγουδιστής των Twisted Sister, Ντι Σνάιντερ, κατακεραύνωσε τους «φασίστες υποστηρικτές» του Ντόναλντ Τραμπ επειδή χρησιμοποίησαν άνευ άδειας την επιτυχία του συγκροτήματος «We’re Not Gonna Take It»ως ύμνο τους.

«Κάθε φορά που τραγουδάτε το “We’re Not Gonna Take It” να θυμάστε ότι γράφτηκε από έναν crossdresser φιλελέ, μισό Εβραίο που του αρέσει να αγκαλιάζει δέντρα και που ΜΙΣΕΙ ό,τι εκπροσωπείτε. Ανθρωποι σαν και σας μου έδωσαν την έμπνευση να γράψω κάθε οργισμένο στίχο αυτού του τραγουδιού! Οπότε άντε γ******ε!» έγραψε στο Twitter.
 

Ο Τραμπ και οι οπαδοί του έχουν συχνά χρησιμοποίησει διάφορα τραγούδια σε συγκεντρώσεις τους χωρίς άδεια, κάτι που έχει εξοργίσει αρκετούς καλλιτέχνες, πολλοί από τους οποίους δεν συμμερίζονται τις πολιτικές τους πεποιθήσεις. Ο Νιλ Γιανγκ και τα συγκροτήματα The Rolling Stones, Linkin Park, Dexys Midnight Runners, Panic! At The Disco έχουν προσφύγει στη δικαιοσύνη ή είχαν προειδοποιήσει ότι θα πάρουν μέτρα για να μην ακούγεται η μουσική τους στην προεκλογική καμπάνια του Ντόναλντ Τραμπ το 2020. 

Ο Τζον Φόγκερτι των Creedence Clearwater Revival έστειλε στον Τραμπ εντολή παύσης και παραίτησης για τη χρήση του τραγουδιού του «Fortunate Son» (σ.σ αντιπολεμικός ”ύμνος” της δεκαετίας του ’60) στις συγκεντρώσεις του, ενώ η οικογένεια του Τομ Πέτι κατέκρινε την «εκστρατεία μίσους» του Τραμπ όταν του ζήτησε να σταματήσει να χρησιμοποιεί την επιτυχία «I Won’t Back Κάτω σε εκδηλώσεις του.