Κοσμος

Αστυνομικοί σπάνε παράθυρο αυτοκινήτου για να σώσουν κλειδωμένο σκύλο (βίντεο)

Το σκυλάκι είχε μόλις καταρρεύσει από τη ζέστη

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Το σκυλάκι στην Αγγλία που βρέθηκε κλειδωμένο σε αυτοκίνητο μέσα στη ζέστη
Το σκυλάκι στην Αγγλία που βρέθηκε κλειδωμένο σε αυτοκίνητο μέσα στη ζέστη © YouTube/Telegraph

Στην Αγγλία αστυνομικοί έσωσαν σκυλάκι μέσα από κλειδωμένο αυτοκίνητο εν μέσω ζέστης. Έσπασαν το παράθυρο στο όχημα για να τον βγάλουν.

Αίσιο τέλος είχε η περιπέτεια για έναν σκύλο στην Αγγλία. Όπως φαίνεται στο βίντεο που έδωσε στη δημοσιότητα η βρετανική εφημερίδα «Telegraph», αστυνομικός σπάει το τζάμι σε αυτοκίνητο για να βγάλει έξω το σκυλάκι.

Το συμβάν εκτυλίχθηκε τη Δευτέρα (8/8) σε υπαίθριο πάρκινγκ. Το αυτοκίνητο ήταν σταθμευμένο σε χώρο όπου δεν υπήρχε σκιά. Τα παράθυρα ήταν ελάχιστα ανοιχτά.

Η αστυνομία στην κομητεία Νότινχαμσαϊρ αναφέρει ότι ο σκύλος είχε καταρρεύσει λίγα δευτερόλεπτα νωρίτερα από τη ζέστη. Δεν σταματούσε να γαβγίζει και είχε λαχανιάσει. Ο Shih Tzu μεταφέρθηκε εσπευσμένα στη σκιά και του δόθηκε νερό. Στη συνέχεια μεταφέρθηκε για περαιτέρω φροντίδα σε νοσοκομείο ζώων.

«Ορισμένοι νομίζουν ότι είναι Ok να αφήνουν τον σκύλο τους στο αυτοκίνητο σε μια ζεστή ημέρα, αρκεί να του έχουν ανοιχτά τα παράθυρα. Το συγκεκριμένο συμβάν αποδεικνύει ότι κάτι τέτοιο δεν ισχύει» ανάφερε εκπρόσωπος της αστυνομίας, σύμφωνα με το BBC.

Police smash window to rescue a collapsed dog from a hot car

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.