Κοσμος

Ο Πούτιν έφθασε κουτσαίνοντας στην Τεχεράνη - «Κάτι τρέχει με το περπάτημά του»

Οι νέες εικόνες που πυροδοτούν τις φήμες για την υγεία του

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ο Πούτιν στην Τεχεράνη κατέβηκε από το αεροπλάνο και άρχισε να κουτσαίνει
Ο Πούτιν στην Τεχεράνη κατέβηκε από το αεροπλάνο και άρχισε να κουτσαίνει @Twitter

Ο Βλαντίμιρ Πούτιν φαίνεται να κουτσαίνει σε βίντεο από την άφιξή του στην Τεχεράνη. Το δεξί του χέρι κρέμεται. Οι φήμες για την υγεία του.

Έντονη είναι η φημολογία για την υγεία του Βλαντίμιρ Πούτιν. Κατά διαστήματα ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες κάνουν λόγο για διαδοχικές θεραπείες για τον καρκίνο στις οποίες υποβάλλεται ο Ρώσος πρόεδρος.

Η συζήτηση για την υγεία του «φούντωσε» ακόμα περισσότερο μετά το βίντεο που δείχνει τα πόδια του Πούτιν να λυγίζουν, το οποίο δημοσιεύτηκε τον Ιούνιο.

Αυτήν τη φορά η άφιξή του στην Τεχεράνη σήμερα Τρίτη (19/7) πυροδότησε νέες φήμες για το τι τελικά συμβαίνει με την κατάστασή του. Όπως φαίνεται και στο βίντεο, ο Βλαντίμιρ Πούτιν κατεβαίνει από το αεροπλάνο και φαίνεται να κουτσαίνει, παρουσιάζοντας αστάθεια στο βάδισμά του.

Ο Πούτιν πραγματοποιεί επίσημη επίσκεψη στο Ιράν. Το πρόγραμμα περιλαμβάνει συνάντηση με τον Τούρκο πρόεδρο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν και τον πρόεδρο του Ιράν Εμπραχίμ Ραΐσι.

Η στιγμή που ο Πούτιν κουτσαίνει στην Τεχεράνη - Κρέμεται το δεξί του χέρι

Στο βίντεο που κάνει τον γύρο των social media ο Βλαντίμιρ Πούτιν εμφανίζεται να κουτσαίνει. Προβληματισμό και ερωτήματα προκαλεί επίσης και το γεγονός ότι το δεξί του χέρι κρέμεται στο πλάι του σώματός του, όπως σχολιάζει σε δημοσίευμά της η βρετανική εφημερίδα «The Sun».

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.