- CITY GUIDE
- PODCAST
-
15°
Γερμανός μπέιμπι σίτερ κακοποίησε σεξουαλικά 33 παιδιά και βρέφη
Παιδιά ναρκώθηκαν για να μην ουρλιάζουν


Ένας 44χρονος Γερμανός μπέιμπι σίτερ κακοποίησε σεξουαλικά τουλάχιστον 33 παιδιά και βρέφη.
Ο Φαλκ Σνάμπερ, o αστυνομικός διοικητής της Κολωνίας, προσπαθεί να κρύψει τα αισθήματά του στη συνέντευξη τύπου με τους δημοσιογράφους. Δηλώνει σοκαρισμένος και έκπληκτος με όσα φέρνουν στο φως οι έρευνες μηνών για ένα ακόμη σκάνδαλο σεξουαλικής κακοποίησης παιδιών και παιδικής πορνογραφίας που ξεπερνά κάθε όριο φαντασίας.
«Ένα τέτοιο επίπεδο απάνθρωπης βαρβαρότητας και αδιαφορίας για τα βάσανα μικρών παιδιών, τον πόνο και τις κραυγές τους και το εμφανή φόβο τους δεν έχω ποτέ συναντήσει μέχρι τώρα. Και δεν θα μπορούσα ποτέ να φανταστώ κάτι τέτοιο».
Γερμανός μπέιμπι σίτερ κακοποιούσε παιδιά: «Στους χώρους των οικογενειών»
Πρόκειται για μια ακόμα υπόθεση σεξουαλικής κακοποίησης παιδιών στο κρατίδιο της Βόρειας Ρηνανίας - Βεστφαλίας, αλλά με πρωτόγνωρα χαρακτηριστικά. Βασικός κατηγορούμενος ένας 44χρονος από την πόλη Βερμελσκίρχεν του γερμανικού κρατιδίου.
Υπάλληλος το επάγγελμα, παντρεμένος και χωρίς παιδιά, προσέφερε μέσω του διαδικτύου υπηρεσίες μπέιμπι σίτερ και με αυτόν τον τρόπο είχε πρόσβαση στα θύματά του, όπως είπε στους δημοσιογράφους ο Ούλριχ Μπρέμερ, εκπρόσωπος τύπου της εισαγγελίας.
«Σχετικά με το πώς ο κατηγορούμενος είχε επαφή με τα παιδιά, μπορώ να σας ενημερώσω ότι, αφενός τα παιδιά προέρχονταν από το στενό του περιβάλλον, και αφετέρου, και αυτό αφορά τη συντριπτική πλειονότητα των κακοποιημένων παιδιών, υπάρχει βάσιμη υποψία ότι ο κατηγορούμενος προσφέρθηκε επιτυχώς ως μπέιμπι σίτερ μέσα από αντίστοιχες πλατφόρμες στο διαδίκτυο και στη συνέχεια διέπραξε τις πράξεις στους χώρους των οικογενειών».
Το αξιοσημείωτο είναι ότι οι γονείς αυτών των παιδιών δεν είχαν υποψιαστεί ούτε στο ελάχιστο όσα γίνονταν μέσα στο σπίτι τους. Ακόμη και θύματα, σήμερα ενήλικοι, έπεσαν από τα σύννεφα, όταν έμαθαν από τις ανακριτικές αρχές ότι σε παιδική ηλικία είχαν πέσει θύματα σεξουαλικής κακοποίησης, δεδομένου ότι οι πράξεις του 44χρονου φτάνουν χρονικά μέχρι το 2005.
Γερμανία: Τα παιδιά ναρκώθηκαν για να μην ουρλιάζουν
Οι περιγραφές των πράξεών του σοκάρουν ακόμη και στελέχη των ανακριτικών αρχών που έχουν χειριστεί πολλές παρόμοιες υποθέσεις. Το πιο μικρό σε ηλικία θύμα ήταν βρέφος ενός μηνών, ανάμεσά του άλλα πέντε βρέφη, μωρά και παιδιά με αναπηρία. Συνολικά 33 θύματα μέχρι τώρα. Οι βίαιες φαντασιώσεις του κατηγορουμένου, που έχει ομολογήσει τις πράξεις του, είναι αδύνατον να αποτυπωθούν στο χαρτί.
Όπως έγινε γνωστό στη συνέντευξη τύπου στο πορνογραφικό υλικό τεραστίου όγκου που εντοπίστηκε στον υπολογιστή του έχουν καταγραφεί «οι πιο άγριοι βιασμοί μωρών και μικρών παιδιών».
Υπάρχουν ενδείξεις ότι σε ορισμένες περιπτώσεις τα παιδιά ναρκώθηκαν για να μην ουρλιάζουν. Μέχρι στιγμής μόνο το 10% του αποθηκευμένου υλικού έχει αξιολογηθεί και είναι πολύ πιθανό ο αριθμός των θυμάτων κακοποίησης να συνεχίσει να αυξάνεται. Η αστυνομία έχει βρει τα ίχνη κι άλλων 73 υπόπτων, οι περισσότεροι είναι γονείς, συγγενείς, γείτονες, αδελφοί ακόμη και γονείς και παππούδες του κατηγορουμένου.
Πηγή: Deutche Welle
Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Παρά την πολιτική αναταραχή η οικονομία της χώρας παραμένει σταθερή
Με φόντο τις περικοπές του DOGE του Μασκ
Ο απερχόμενος πρωθυπουργός της Γροιλανδίας δεν άφησε ασχολίαστες τις νέες αναφορές του Τραμπ
Καθώς η διαμάχη τους εκδικάζεται
Ο αντιπρόσωπος είναι σκληρός Τραμπικός
Ήταν σαν να προσπαθούσε να μας πει «ελάτε εδώ», περιγράφει ένας εκ των αστυνομικών
Με φόντο τις απειλές Τραμπ στην Ε.Ε
Δήλωσε ότι είναι «πρόθυμος» να μιλήσει με τον Ρώσο ομόλογό του
Δράστες η μητριά και ο πατέρας της
Δεν προβλέπεται ανανέωση των συμβάσεων εργασίας σε εκατοντάδες εργαζόμενους
Τα κοινά τους σύνορα μήκους 1000 χιλιομέτρων είναι κλειστά και βαριά στρατιωτικοποιημένα
Επιστήμονες εξέτασαν τις συνήθειες και τα γονίδιά της
Λόγω αδυναμίας πληρωμών φόρων
Zητά περισσότερες λεπτομέρειες «καταρχάς»
Σφραγίστηκαν τα γραφεία δυο βοηθών ευρωβουλευτών
Τα στοιχεία νέας μελέτης φτάνουν...γύρω στο 600 μ.Χ
Μετά από παράπονα χρηστών και υπαλλήλων
O πρώτος Ασιάτης πρώην αρχηγός κράτους που συλλαμβάνεται μεταξύ άλλων
Αναμονή για την επιστροφή των Γουίλιαμς και Γουίλμορ
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.