- CITY GUIDE
- PODCAST
-
14°
Βρετανία-Πρίγκιπας Χάρι: Δεν γυρνά για το μνημόσυνο του Φίλιππου
Ο πρίγκιπας Χάρι εξέφρασε την επιθυμία του να συναντήσει σύντομα τη γιαγιά του, βασίλισσα Ελισάβετ
![62224-137655.jpg 62224-137655.jpg](/images/120x120/3/jpg/sites/default/files/contributor/62224-137655.jpg)
![Πρίγκιπας Χάρι Πρίγκιπας Χάρι](/images/1074x600/3/jpg/sites/default/files/article/2021/03/24/harry.jpg)
Πρίγκιπας Χάρι: Γιατί δεν θα παρευρεθεί στο μνημόσυνο του παππού του, πρίγκιπα Φίλιππου - Το ζήτημα ασφαλείας και οι σχέσεις με τη βασιλική οικογένεια.
Ο πρίγκιπας Χάρι δεν θα παραστεί στο μνημόσυνο για τον ένα χρόνο από τον θάνατο του παππού του, πρίγκιπα Φίλιππου, με πηγές από το περιβάλλον του να αποδίδουν την απόφασή του σε σκέψεις για την έλλειψη μέτρων ασφαλείας κατά την παραμονή του στη Βρετανία.
Εκπρόσωπος του πρίγκιπα Χάρι δήλωσε επίσημα ότι δεν θα παραστεί στο μνημόσυνο, αλλά ότι ελπίζει σύντομα να μπορέσει να επισκεφτεί τη γιαγιά του, τη 95χρονη βασίλισσα Ελισάβετ, που πριν από δύο περίπου εβδομάδες βρέθηκε θετική στον κορωνοϊό. Το μνημόσυνο είναι προγραμματισμένο να γίνει στις 29 Μαρτίου. Ο πρίγκιπας Χάρι επισκέφτηκε τελευταία φορά τη Βρετανία τον περασμένο Ιούλιο, όταν αποκαλύφθηκε μνημείο αφιερωμένο στη μητέρα του, πριγκίπισσα Νταϊάνα.
Σύμφωνα με το Sky News, ο λόγος που δεν θα βρεθεί στο μνημόσυνο του πρίγκιπα Φίλιππου είναι ότι πλέον δεν έχει την ίδια προσωπική ασφάλεια- προστασία κατά τις επισκέψεις του στη Βρετανία από τις ΗΠΑ, όπου μένει πλέον μόνιμα με την Μέγκαν Μαρκλ και τα δύο τους παιδιά.
![Η Μέγκαν Μαρκλ και ο Χάρι σε κοινή τους εμφάνιση Η Μέγκαν Μαρκλ και ο Χάρι σε κοινή τους εμφάνιση](/images/w734/3/jpg/sites/default/files/article/2021/02/15/markle_harry.jpg)
Πρίγκιπας Χάρι: Η νέα του ζωή στις ΗΠΑ με την Μέγκαν και τα δύο τους παιδιά
Ο Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ δεν έχουν επιστρέψει μαζί στο Ηνωμένο Βασίλειο από τότε που αποχώρησαν από τη βασιλική ζωή τον Μάρτιο του 2020. Τον περασμένο μήνα, ο Χάρι δήλωσε ότι η οικογένειά του «δεν μπορεί να επιστρέψει στο σπίτι του» επειδή είναι πολύ επικίνδυνο, είπε ο εκπρόσωπος του. Υποστήριξε ότι η κυβέρνηση δεν θα του επιτρέψει να πληρώσει για την αστυνομική προστασία της οικογένειάς του ενώ βρίσκεται στο Ηνωμένο Βασίλειο.
Οι Σάσεξ έχουν τη δική τους ασφάλεια στις ΗΠΑ, Μια βασιλική πηγή είπε στο Sky News ότι «αν και όταν (ο Χάρι) αποφασίσει να επιστρέψει στο Ηνωμένο Βασίλειο, χρειάζεται ασφάλεια».
Με πληροφορίες από Sky News και Page Six
Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις
ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
![](/images/w400/3/jpg/files/2024-02-02/final-voice-choice4.jpg)
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
«Tο καλό θα υπερισχύσει», δηλώνει η Γιούλια Ναβάλναγια
Ο δράστης ομολόγησε ότι είχε ριζοσπαστικοποιηθεί μέσω διαδικτύου
Σε σταθερή κατάσταση η υγεία του ποντίφικα
Τι αναφέρει δημοσίευμα του Reuters
Το μοναχικό της ταξίδι - Ο Guardian τη χαρακτηρίζει «νεαρή ηρωίδα» - Δείτε εικόνες
Τραμπ, Βανς και Σία λένε πως ήρθε η ώρα οι Ευρωπαίοι (και οι Καναδοί, οι Μεξικανοί, οι Ιάπωνες) να επιστρέψουν μέρος από τα χρωστούμενα
Ποιοι θα μπορούσαν να είναι οι πρώτοι στόχοι
Σαρωτικές περικοπές στις δημόσιες δαπάνες
Εξαιρούνται οι πυροσβέστες
Συνεχίζονται οι κινητοποιήσεις για το δυστύχημα στο Νόβι Σαντ
Τα νεότερα για την υγεία του
Δεν θα συμμετάσχουν οι Ευρωπαίοι – Τι αναφέρει το Politico
Συνελήφθη 23χρονος Σύρος
«Είναι τόσο προφανές ότι τα ΜΜΕ προσπαθούν να μας διχάσουν», δήλωσε ο πρόεδρος των ΗΠΑ
Μετά την ομιλία του Τζ. Ντ. Βανς που ανησύχησε τους ευρωπαίους ηγέτες
Τα βλέμματα πλέον είναι στραμμένα στους ευρωπαίους ηγέτες. Θέλουν να διαχωρίσουν ουσιαστικά τη στάση τους από τη νέα Διοίκηση των ΗΠΑ; Κι αν το αποφασίσουν, μπορούν να το κάνουν;
Ο Ουκρανός πρόεδρος αρνήθηκε να υπογράψει τη συμφωνία – Δεν υπάρχουν «εγγυήσεις ασφαλείας»
«Η Ευρώπη θα πει τη γνώμη της, αλλά δε θα είναι στο τραπέζι», τόνισε ο Κιθ Κέλογκ
Εκτός του ότι η ομιλία του στο Μόναχο είχε απαράδεκτα επιθετικό, διδακτικό και συγκαταβατικό τόνο, έδειχνε άγνοια τόσο του παρελθόντος όσο και της επικαιρότητας
Ο Φρίντριχ Μερτς φαβορί για καγκελάριος μία εβδομάδα πριν ανοίξουν οι κάλπες
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.