Κοσμος

Άαρον Σόρκιν: Η Μάρτζορι Τέιλορ Γκριν μπορεί να πάει στον διάολο

Mε αφορμή μια ατάκα από ταινία

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
ΗΠΑ: Το Twitter έριξε για πάντα το λογαριασμό της Μάρτζορι Τέιλορ Γκριν, alt right βουλεύτριας
Μάρτζορι Τέιλορ Γκριν © EPA Pool

Ο σεναριογράφος Άαρον Σόρκιν επιτέθηκε στην βουλευτή των Ρεπουμπλικάνων Μάρτζορι Τέιλορ Γκριν για το γεγονός ότι επικαλέστηκε την ταινία του Few Good Men.

Ο σκηνοθέτης και σεναριογράφος Άαρον Σόρκιν επιτέθηκε στην βουλευτή των Ρεπουμπλικανών Μάρτζορι Τέιλορ Γκριν κατά τη διάρκεια μιας επίσκεψης στο «The Late Late Show With James Corden». 

Η Γκριν αντέδρασε στις απαγορεύσεις της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης δημοσιεύοντας στην εναλλακτική πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης GETTR ότι το Twitter είναι «εχθρός του λαού και δεν μπορεί να χειριστεί την αλήθεια». Η ατάκα προέρχεται από τον εμβληματικό μονόλογο του Τζακ Νίκολσον στο «A Few Good Men» που γράφτηκε από τον Σόρκιν.

Όταν ο παρουσιαστής Τζέιμς Κόρντεν αναφέρθηκε στο περιστατικό, ο Σόρκιν: «Ναι, μπορεί να πάει στην κόλαση».

Το Twitter ανακοίνωσε την Κυριακή ότι ανέστειλε μόνιμα τη λειτουργία ενός από τους λογαριασμούς της βουλευτίνας του Ρεπουμπλικανικού Κόμματος Μάρτζορι Τέιλορ Γκριν, η οποία κατηγορείται ότι παραβίασε τους κανονισμούς του μέσου κοινωνικής δικτύωσης αναφορικά με την πληροφόρηση για την πανδημία.

Όπως αναφέρει το ΑΠΕ-ΜΠΕ, το μέσο κοινωνικής δικτύωσης έκλεισε τον προσωπικό λογαριασμό της @mtgreenee, στον οποίο αυτή η θερμή υποστηρίκτρια του Ντόναλντ Τραμπ αναρτούσε πληθώρα ψευδών πληροφοριών σχετικά με τα εμβόλια κατά της Covid-19.

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις
 
ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ


 

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.