- CITY GUIDE
- PODCAST
-
19°
Ιταλία: Δολοφόνησε το παιδί του για να εκδικηθεί τη γυναίκα του
Έκρυψε το πτώμα στην ντουλάπα


Ιταλία: Δολοφόνησε τον 7χρονο γιο του και έκρυψε το πτώμα στην ντουλάπα. Προσπάθησε να σκοτώσει και την σύζυγό του.
Αποτροπιασμό προκαλεί το έγκλημα που διαπράχθηκε στη Βαρέζε της Ιταλίας την Πρωτοχρονιά, όταν ο Ντάβιντε Παϊτόνι, 40 ετών, σκότωσε με μαχαίρι το 7χρονο παιδί του και κατόπιν έκρυψε το πτώμα μέσα σε ντουλάπα του σπιτιού του.
Στη συνέχεια τηλεφώνησε στη σύζυγο του, με την οποία είναι σε διάσταση, και της ζήτησε να κατέβει από το διαμέρισμά της για να της παραδώσει, δήθεν, το παιδί. Όταν την είδε, προσπάθησε να τη μαχαιρώσει, αλλά η γυναίκα κατάφερε να απομακρυνθεί και να σωθεί.
Σε γραπτό μήνυμα που άφησε πλάι στο πτώμα του παιδιού, ο Ντάβιντε Παϊτόνι ανέφερε, σύμφωνα με το Αθηναϊκό – Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων, ότι η δολοφονία αποτελούσε πράξη εκδίκησης εναντίον της γυναίκας του και ζητούσε συγγνώμη μόνο από τον ηλικιωμένο πατέρα του.
Φέρεται να είχε σκοπό να αυτοκτονήσει, αλλά καραμπινιέροι έπειτα από ανθρωποκυνηγητό τον εντόπισαν σε αποθήκη έξω από τη Βαρέζε και τον συνέλαβαν.
Πολλοί διερωτώνται για ποιο λόγο οι δικαστικές αρχές επέτρεψαν στον 40χρονο να περάσει την Πρωτοχρονιά με τον γιο του αφού βρισκόταν σε κατ’ οίκον περιορισμό, λόγω απόπειρας δολοφονίας συναδέλφου του, που είχε διαπράξει μόλις ένα μήνα νωρίτερα. Έκανε χρήση κοκαΐνης και η γυναίκα του είχε ζητήσει διαζύγιο λόγω της βίαιης συμπεριφοράς του.
Ιταλικά μέσα ενημέρωσης τονίζουν ότι το έγκλημα μπορούσε να είχε αποτραπεί.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
«Παίζει με τις ανθρώπινες ζωές»
Η ιταλική αντιπολίτευση κατηγορεί τη Λέγκα για ρητορική μίσους και διασπορά φόβου
Θα αντέξει η Αμερική να αντιμετωπίσει τα προβλήματα και τις συνέπειες της θητείας Τραμπ;
Ο Τραμπ πρόθυμος για συμφωνία κατάπαυσης του πυρός στην Ουκρανία
Σε νομική διαμάχη το ιστορικό πανεπιστήμιο με την κυβέρνηση των ΗΠΑ
Σε εξέλιξη οι έρευνες για τα αίτια του δυστυχήματος
Επαναπροσέγγιση μεταξύ του Ηνωμένου Βασιλείου και της ΕΕ αποτελεί μια κοινή αναγκαιότητα έτσι ώστε να αντιμετωπίσουν από κοινού την αδυσώπητη πραγματικότητα την οποία σμιλεύει η νέα αμερικανική κυβέρνηση
Η ζημία ανέρχεται σε 900 εκατομμύρια ευρώ
Το «ταξίδι» της δυσλειτουργικής μεσοαστικής οικογένειας από το Springfield
«Στη Συρία γίνεται χαμός, αλλά δεν είναι φίλη μας», είχε δηλώσει ο Ντόναλντ Τραμπ
Με στόχο την πρωτεύουσα Σανάα και τα περίχωρά της
H νομοθέτης από την Αλάσκα έχει βρεθεί στο στόχαστρο του αρκετές φορές
Μετά από σχετική απόφαση του Ανώτατου Δικαστηρίου
Kίεβο και Ουάσινγκτον φέρονται κοντά σε συμφωνία
Στο μέρος η Sanrio διαθέτει και θεματικό πάρκο
H αστυνομία ξεκινά επιχειρήσεις πάταξης
Άγνωστο όμως τι θα θελήσει ο δυνάμει καγκελάριος Μερτζ
Iσχυρίζεται ότι οι κατηγορίες εναντίον του είναι φυλετικά υποκινούμενες
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.