- CITY GUIDE
- PODCAST
-
11°
Ο Τούρκος Πρόεδρος Ταγίπ Ερντογάν εμφανίστηκε με χάρτη με τον «τουρκικό κόσμο», στον οποίο φαίνεται να περιλαμβάνονται η Κύπρος και η Δυτική Θράκη.
Νέα πρόκληση του Τούρκου Προέδρου Ερντογάν, που εμφανίστηκε να ποζάρει μαζί με τον ακροδεξιό εταίρο του Ντεβλέτ Μπαχτσελί, κρατώντας έναν χάρτη με τον «τουρκικό κόσμο», στον οποίο φαίνεται να περιλαμβάνονται η Κύπρος και η Δυτική Θράκη.
Το τηλεοπτικό στιγμιότυπο ελήφθη στο Προεδρικό Μέγαρο, όπου οι δυο ηγέτες συναντήθηκαν για κατ’ ιδίαν συνομιλίες προκειμένου να συζητήσουν τις πολιτικές εξελίξεις και την πορεία της κυβερνητικής τους συνεργασίας. Στον χάρτη των «τουρκικών περιοχών» συμπεριλαμβάνονται τουρκόφωνες χώρες της κεντρικής Ασίας αλλά και περιοχές στις οποίες ζουν μουσουλμάνοι και η Τουρκία θεωρεί «ομογενείς», όπως στην Ρωσία, στα νότια Βαλκάνια κ.ά.
«Ο πρόεδρος Ερντογάν και ο πρόεδρος του MHP Μπαχτσελί πόζαραν με τον τουρκικό παγκόσμιο χάρτη» είναι ο τίτλος δημοσιεύματος της Yeni Safak ενώ βίντεο των δυο ανδρών με τον χάρτη παρουσιάζει στο Twitter η Cumhuriyet.
Στην πλειοψηφία τους τα τουρκικά μέσα ενημέρωσης αναφέρουν ότι ο Πρόεδρος Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν συναντήθηκε με τον Πρόεδρο του MHP Ντεβλέτ Μπαχτσελί στο Προεδρικό Μέγαρο και πως μετά τη συνάντηση, που διήρκεσε περίπου 45 λεπτά, δεν έγινε καμία δήλωση. Σύμφωνα με τα τουρκικά μέσα ο Μπαχτσελί έφυγε κατευθείαν στα κεντρικά γραφεία του κόμματός του.
Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις
ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Ένας κωμικός πρόλαβε το rebranding του
Τραυματίστηκε και η μητέρα του θύματος
Η υπόθεση έχει αναζωπυρώσει τη συζήτηση γύρω από τον νόμο αυτοπροσδιορισμού
Το PANG φιλοδοξεί να γίνει το μεγαλύτερο πολεμικό πλοίο που έχει κατασκευαστεί ποτέ στην Ευρώπη
Είκοσι πέντε χρόνια μετά, το ίδιο κοινό ξεκίνημα θα κατέληγε σε μια ιστορία που μοιάζει αδιανόητη
Μέχρι το 2023, τα χρέη του είχαν φτάσει περίπου τα 155 εκατομμύρια δολάρια
Δεύτερη μαζική επίθεση μέσα στον Δεκέμβριο συγκλονίζει τη χώρα
Δεύτερη επιχείρηση μέσα στον ίδιο μήνα, μετά την εντολή Τραμπ για «ναυτικό αποκλεισμό» της χώρας
Πώς οι Έλληνες φοιτητές του εξωτερικού μπορούν να αλλάξουν τα ελληνικά πανεπιστήμια
Ο Ουκρανός πρόεδρος επανέλαβε τη θέση του για τη μη παραχώρηση εδαφών
O ποντίφικας αξιοποιεί δημιουργικά...τις αυπνίες του
Προσπάθησαν αρχικά να χρησιμοποιήσουν ένα όπλο τέιζερ
Οι νέες αποκαλύψεις ενισχύουν την εικόνα μιας σχέσης που δεν περιοριζόταν σε μεμονωμένες κοινωνικές εμφανίσεις
Η υπόθεση πήρε απρόσμενη τροπή όταν δημοσιογράφοι επικοινώνησαν με το νοσοκομείο
Παρόλα αυτά, ο ίδιος δηλώνει ότι μιλά με τον Τραμπ περισσότερο από ποτέ
Γνωστή ως North Coast 500 (NC500), λανσαρίστηκε το 2015
Η υπόθεση άνοιξε έναν πολιτικό ασκό του Αιόλου
Κάθε πλευρά παρουσιάζει διαφορετικές εκδοχές για τη συμπεριφορά του
H δικαστική απόφαση επανέφερε στο προσκήνιο τη συζήτηση για την ενδοοικογενειακή βία
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.