Κοσμος

Μεγάλη φωτιά κοντά σε σταθμό του μετρό στο Λονδίνο

Απομακρύνθηκαν οι πολίτες που ανέμεναν να επιβιβαστούν στους συρμούς

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Φωτιά στο Λονδίνο
Φωτιά στο Λονδίνο © Twitter/@Darren94775262

Μεγάλη φωτιά κοντά στον σταθμό του μετρό, «Elephant and Castle» στο κεντρικό Λονδίνο.

Συναγερμός στο Λονδίνο μετά από μεγάλη φωτιά που ξέσπασε πολύ κοντά στον σταθμό του μετρό, «Elephant and Castle», στο κεντρικό Λονδίνο, με μάρτυρες να ισχυρίζονται ότι άκουσαν και μια έκρηξη.

Οι πολίτες που ανέμεναν να επιβιβαστούν στους συρμούς, απομακρύνθηκαν άμεσα από την περιοχή, ενώεν είναι ακόμα γνωστό εάν υπάρχουν τραυματισμοί.

Εκπρόσωπος της πυροσβεστικής ανέφερε πως δέχτηκαν κλήση στις 13:43 (τοπική ώρα) για να επέμβουν σε μια φωτιά που ξεκίνησε σε γκαράζ, δίπλα στον σταθμό. 

Σε ανακοίνωσή της, η εταιρεία Network Rail ανέφερε πως υπάρχουν προβλήματα με καθυστερήσεις ή ακυρώσεις στα δρομολόγια λόγω της φωτιάς



Την ίδια ώρα, μάρτυρας έγραψε στο Twitter: «Ο καπνός έχει καλύψει την περιοχή. Κάτω από το σταθμό υπάρχουν πολλά μικρά καταστήματα και εστιατόρια που τώρα έχουν καλυφθεί από πυκνό μαύρο καπνό. Ασθενοφόρα και πυροσβεστικά πληρώματα έχουν φτάσει στο σημείο».

«Ο καπνός ακόμη βγαίνει, η περιοχή κάτω από τον σταθμό αποκαλείται Little Columbia και υπάρχουν πολλά μικρά μαγαζιά, τα οποία έχουν καλυφθεί από τον καπνό», έγραψε άλλος ένας χρήστης στο Twitter.

Η στιγμή της έκρηξης

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις 

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.