Κοσμος

Μηχανή στο Λονδίνο πήγαινε με 289 χλμ./ώρα στο αντίθετο ρεύμα

Η κάμερα σε ελικόπτερο της Αστυνομίας «τσάκωσε» τον 19χρονο οδηγό

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
odigos-mixanis-londino-autokinitodromos.jpg

Ένας 19χρονος οδηγός μηχανής σε αυτοκινητόδρομο στο Λονδίνο έκανε επικίνδυνους ελιγμούς με 289 χλμ./ώρα, φορώντας μόνο ένα t-shirt - Το απίστευτο βίντεο.

Άφωνοι έμειναν οι αστυνομικοί στο Λονδίνο, βλέποντας έναν οδηγό μηχανής να κινείται στο αντίθετο ρεύμα με 289 χλμ./ώρα.

Ελικόπτερο της Αστυνομίας κατέγραψε την ξέφρενη πορεία της μοτοσικλέτας, με τον αναβάτη της να πραγματοποιεί επικίνδυνους ελιγμούς ανάμεσα σε φορτηγά και αυτοκίνητα.

Ο 19χρονος Μαριάν Βασίλικα Ντραγκόι, ο οδηγός της μηχανής που έτρεχε με 289 χλμ./ώρα, δεν είχε άδεια οδήγησης, ούτε ασφάλεια. Συνελήφθη και παραδέχτηκε τις πράξεις του. Το μόνο που φορούσε ήταν ένα t-shirt και ένα σορτσάκι. Το απίστευτο συμβάν εκτυλίχθηκε το βράδυ της Δευτέρας 23 Νοεμβρίου 2020.

Όπως διαπιστώθηκε, η μηχανή έφερε πλαστή πινακίδα. Η μοτοσικλέτα δεν είχε κλαπεί, καθώς άνηκε στον 19χρονο. Στο βίντεο που δόθηκε στη δημοσιότητα από την ξέφρενη πορεία του μοτοσικλετιστή σε γέφυρα του Λονδίνου, φαίνεται ο 19χρονος να κινείται στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας του αυτοκινητοδρόμου.

«Σε κάποια στιγμή, ο Ντραγκόι πέρασε με κόκκινο όλα τα φανάρια που συνάντησε στον διάβα του, οδήγησε στο αντίθετο ρεύμα προκειμένου να διαφύγει και ανέβηκε ακόμη και στο πεζοδρόμιο» σημείωσε ο αστυνομικός Τόνι ΜακΓκόβερν, μιλώντας σε δημοσιογράφους, όπως μετέδωσε το BBC.

Η δικάσιμος για τον οδηγό της μηχανής στο Λονδίνο που έτρεχε σε αυτοκινητόδρομο με 289 χλμ./ώρα, έχει οριστεί για τις 14 Ιανουαρίου 2021.

MARADONA | Mauricio Pochettino, Harry Kane and Hugo Lloris meet Diego Maradona

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις

 

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.