Κοσμος

Εκλογές-ΗΠΑ: Ο Τραμπ δεν αντέχει τη διαφαινόμενη ήττα

«Πολύ περίεργη» η στροφή των ποσοστών λέει σε νέο tweet

Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Εκλογές στις ΗΠΑ-Ντόναλντ Τραμπ: Με ένα tweet σχολιάζει την ανατροπή και το προβάδισμα Μπάιντεν στο Μίσιγκαν.

Ο Ντόναλντ Τραμπ με νέο του tweet χαρακτηρίζει «πολύ περίεργη» τη στροφή των ποσοστών υπέρ του αντιπάλου του Τζο Μπάιντεν στο Μίσιγκαν και σε άλλες πολιτείες-κλειδιά για την ανάδειξη του νέου προέδρου των ΗΠΑ. 

Με αυτή του την ανάρτηση το Ντόναλντ Τραμπ αμφισβητεί για δεύτερη φορά το εκλογικό αποτέλεσμα, δείχνοντας ότι δεν αντέχει τη διαφαινόμενη ήττα του. 

Το Tweet του Ντόναλντ Τραμπ

«Χθες το βράδυ βρισκόμουνα μπροστά, συχνά σταθερά, σε πολλές βασικές πολιτείες, τις οποίες σχεδόν σε όλες τις περιπτώσεις ελέγχουν οι Δημοκρατικοί. Στη συνέχεια, μία προς μία, άρχισαν να εξαφανίζονται με μαγικό τρόπο καθώς καταμετρώνται τα ψηφοδέλτια. ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΕΡΓΟ, και οι “δημοσκόποι” το κατάλαβαν εντελώς και ιστορικώς λάθος!», γράφει στο Twitter.

 

 

 

 

Όπως μπορείτε να δείτε κι εσείς, λίγα λεπτά μετά την ανάρτηση, το Twitter προχώρησε σε νέα επισήμανση ότι ο Αμερικανός πρόεδρος παραβιάζει τους κανονισμούς του μέσου κοινωνικής δικτύωσης όσον αφορά στην εκλογική διαδικασία.

Υπαινιγμοί για την αξιοπιστία των επιστολικών ψήφων

Νωρίτερα ο Ντόναλντ Τραμπ άφησε υπαινιγμούς για την αξιοπιστία των επιστολικών ψήφων, γράφοντας στο Twitter. 

«Πώς γίνεται κάθε φορά που μετράνε επιστολική ψήφο από τα σκουπίδια είναι τόσο καταστροφικά στο ποσοστό και τη δύναμη της καταστροφής τους;» διερωτάται ο πρόεδρος των ΗΠΑ. 

O Aμερικανός πρόεδρος έκανε λόγο για απάτη όσον αφορά τις επιστολικές ψήφους, αναφέροντας ότι θα προσφύγει στο Ανώτατο Δικαστήριο παρόλο που πρέπει ακόμα να μετρηθούν εκατομμύρια ψήφοι.

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις 

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ