Κοσμος

Βλαντίμιρ Πούτιν για κορωνοϊό: Η απειλή παραμένει για τη Ρωσία

Οι υποσχέσεις που έδωσε κατά τη διάρκεια συνάντησης με πολιτικούς στην Κρατική Δούμα

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Κορωνοϊός στη Ρωσία: Άνδρας με προστατευτική μάσκα περνά μπροστά από γκράφιτι σε δρόμο της Μόσχας
Κορωνοϊός στη Ρωσία: Άνδρας με προστατευτική μάσκα περνά μπροστά από γκράφιτι σε δρόμο της Μόσχας © EPA/YURI KOCHETKOV

Ο Βλαντίμιρ Πούτιν έκανε νέες δηλώσεις για τον κορωνοϊό στη Ρωσία, επισημαίνοντας ότι η απειλή για τη χώρα του παραμένει.

Νέες δηλώσεις για τον κορωνοϊό στη Ρωσία έκανε ο Βλαντίμιρ Πούτιν την Τρίτη 6 Οκτωβρίου 2020.

Ο πρόεδρος της Ρωσίας Βλαντίμιρ Πούτιν είχε συνάντηση με τους επικεφαλής των κοινοβουλευτικών ομάδων των κομμάτων που έχουν μπει στην Κρατική Δούμα (Κάτω Βουλή).

Ένα από τα θέματα που συζητήθηκαν ήταν η πανδημία κορωνοϊού, η οποία συνεχίζει να εξαπλώνεται στη Ρωσία. Από την έναρξη της πανδημίας Covid-19 στη χώρα, τα επιβεβαιωμένα κρούσματα κορωνοϊού στη Ρωσία ανέρχονται σε 1.237.504, την ώρα που 21.663 άνθρωποι έχουν χάσει τη ζωή τους.

Σύμφωνα με τα όσα είπε ο Βλαντίμιρ Πούτιν, η απειλή διασποράς του κορωνοϊού δεν έχει υποχωρήσει ακόμη και η ρωσική κυβέρνηση παραμένει σε ετοιμότητα προκειμένου να αντιμετωπίσει με επιτυχία οποιαδήποτε απρόβλεπτη εξέλιξη. Στη συζήτηση που είχε με τους επικεφαλής των κοινοβουλευτικών ομάδων των κομμάτων στην κρατική Δούμα, ο πρόεδρος της Ρωσίας επανέλαβε ότι η ρωσική κυβέρνηση θα ενεργήσει με ακρίβεια και συντονισμένα, προκειμένου να αντιμετωπιστεί η πανδημία κορωνοϊού στη χώρα.

Παράλληλα, διαβεβαίωσε ότι οι ρωσικές αρχές στέκονται δίπλα στους πολίτες, στηρίζοντας τον κοινωνικό τομέα και το σύστημα υγείας, ενώ υπενθύμισε ότι κρούσματα κορωνοϊού έχουν επιβεβαιωθεί και στην κρατική Δούμα, ωστόσο η Κάτω Βουλή συνεχίζει να λειτουργεί κανονικά, τηρώντας όλα τα μέτρα κατά της διασποράς της Covid-19.

Οι νέες δηλώσεις του Βλαντίμιρ Πούτιν για τον κορωνοϊό στη Ρωσία μεταδόθηκαν από ρωσικά ΜΜΕ.

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.