Κοσμος

Κορωνοϊός στην Ισπανία: Ρεκόρ νέων κρουσμάτων - 1.772 σε μια μέρα

Χωρίς να περιλαμβάνονται τα στοιχεία από δύο περιφέρειες της ευρωπαϊκής χώρας

Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Ρεκόρ νέων κρουσμάτων στην Ισπανία από την ημέρα που σταμάτησε το lockdown: 1.772 το τελευταίο 24ωρο - Σε κατάσταση συναγερμού οι υγειονομικές υπηρεσίες.

Άκρως ανησυχητικά είναι τα νεότερα για τον κορωνοϊό στην Ισπανία, καθώς -όπως ανακοινώθηκε- καταγράφηκε ρεκόρ νέων κρουσμάτων.

Ειδικότερα, οι αρχές στην Ισπανία ανακοίνωσαν την Τετάρτη 5 Αυγούστου 2020 ότι επιβεβαιώθηκαν 1.772 νέα κρούσματα κορωνοϊού στη χώρα.

Τα 1.772 νέα κρούσματα κορωνοϊού στην Ισπανία αποτελούν τη μεγαλύτερη ημερήσια αύξηση μετά την άρση του lockdown, τον περασμένο Ιούνιο. Η ανησυχία για τη διασπορά του κορωνοϊού στην Ισπανία γίνεται μεγαλύτερη αν ληφθεί υπ' όψιν ότι στον αριθμό αυτό δεν περιλαμβάνονται τα στοιχεία από δύο περιφέρειες της χώρας. Οι νεκροί από κορωνοϊό στην Ισπανία έχουν φθάσει τους 28.499.

Ο συνολικός αριθμός των επιβεβαιωμένων κρουσμάτων στην Ισπανία αυξήθηκε στα 305.767, από 302.814. Η διαφορά οφείλεται στο γεγονός ότι στον αριθμό αυτό περιλαμβάνονται και τα αποτελέσματα από τα τεστ αντισωμάτων στα οποία υποβλήθηκαν άνθρωποι που έχουν πλέον αναρρώσει.

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ