- CITY GUIDE
- PODCAST
-
14°
Μπαράκ Ομπάμα και Τζορτζ Κλούνεϊ στο πλευρό του Τζο Μπάιντεν
Συμμετέχουν σε διαδικτυακή εκδήλωση για να στηρίξουν την προεκλογική εκστρατεία
![62224-137655.jpg 62224-137655.jpg](/images/120x120/3/jpg/sites/default/files/contributor/62224-137655.jpg)
![Μπαράκ Ομπάμα - Τζορτζ Κλούνεϊ Μπαράκ Ομπάμα - Τζορτζ Κλούνεϊ](/images/1074x600/3/jpg/sites/default/files/article/2020/07/28/clooney-obama.jpg)
Τα εισιτήρια της εκδήλωσης υπέρ Μπάιντεν, στην οποία θα συμμετάσχουν Ομπάμα και Κλούνεϊ κυμαίνονται από 250 μέχρι 250.000 δολάρια.
Ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ Μπαράκ Ομπάμα και ο ηθοποιός και σκηνοθέτης Τζορτζ Κλούνεϊ θα συμμετάσχουν μαζί σε μια διαδικτυακή εκδήλωση για να στηρίξουν την προεκλογική εκστρατεία του Τζο Μπάιντεν.
Ο Ομπάμα και ο Κλούνεϊ θα συμμετάσχουν σε αυτήν τη «διαδικτυακή συζήτηση», όπως αναφέρεται στην πρόσκληση που απεστάλη προς τους υποψήφιους δωρητές. Τα εισιτήρια (δωρεές στην προεκλογική εκστρατεία του Μπάιντεν) κυμαίνονται από 250 μέχρι 250.000 δολάρια.
Τον Ιούνιο ο Ομπάμα είχε οργανώσει άλλη μια εκδήλωση συγκέντρωσης χρημάτων για τον Μπάιντεν, τον πρώην αντιπρόεδρό του, καταφέρνοντας να συγκεντρώσει πάνω από 11 εκατομμύρια σε δωρεές.
Λόγω της πανδημίας του νέου κορωνοϊού ο Μπάιντεν αναγκάστηκε να κάνει προεκλογική εκστρατεία μέσω του διαδικτύου ή να συμμετέχει σε εκδηλώσεις μόνο κοντά στο σπίτι του στο Ντέλαγουερ. Οι διαδικτυακοί έρανοι όμως αποδείχτηκαν πολύ αποτελεσματικοί και τον βοήθησαν να ξεπεράσει σε έσοδα τον απερχόμενο πρόεδρο Ντόναλντ Τραμπ τον Μάιο και τον Ιούνιο.
Αργότερα σήμερα ο Μπάιντεν πρόκειται να παρουσιάσει, σε μια ομιλία του στο Γούιλμινγκτον του Ντέλαγουερ, το πρόγραμμά του για την αντιμετώπιση του συστημικού ρατσισμού και των οικονομικών ανισοτήτων.
ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
![](/images/w400/3/jpg/files/2024-02-02/final-voice-choice4.jpg)
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Ο δράστης ομολόγησε ότι είχε ριζοσπαστικοποιηθεί μέσω διαδικτύου
Σε σταθερή κατάσταση η υγεία του ποντίφικα
Τι αναφέρει δημοσίευμα του Reuters
Το μοναχικό της ταξίδι - Ο Guardian τη χαρακτηρίζει «νεαρή ηρωίδα» - Δείτε εικόνες
Τραμπ, Βανς και Σία λένε πως ήρθε η ώρα οι Ευρωπαίοι (και οι Καναδοί, οι Μεξικανοί, οι Ιάπωνες) να επιστρέψουν μέρος από τα χρωστούμενα
Ποιοι θα μπορούσαν να είναι οι πρώτοι στόχοι
Σαρωτικές περικοπές στις δημόσιες δαπάνες
Εξαιρούνται οι πυροσβέστες
Συνεχίζονται οι κινητοποιήσεις για το δυστύχημα στο Νόβι Σαντ
Τα νεότερα για την υγεία του
Δεν θα συμμετάσχουν οι Ευρωπαίοι – Τι αναφέρει το Politico
Συνελήφθη 23χρονος Σύρος
«Είναι τόσο προφανές ότι τα ΜΜΕ προσπαθούν να μας διχάσουν», δήλωσε ο πρόεδρος των ΗΠΑ
Μετά την ομιλία του Τζ. Ντ. Βανς που ανησύχησε τους ευρωπαίους ηγέτες
Τα βλέμματα πλέον είναι στραμμένα στους ευρωπαίους ηγέτες. Θέλουν να διαχωρίσουν ουσιαστικά τη στάση τους από τη νέα Διοίκηση των ΗΠΑ; Κι αν το αποφασίσουν, μπορούν να το κάνουν;
Ο Ουκρανός πρόεδρος αρνήθηκε να υπογράψει τη συμφωνία – Δεν υπάρχουν «εγγυήσεις ασφαλείας»
«Η Ευρώπη θα πει τη γνώμη της, αλλά δε θα είναι στο τραπέζι», τόνισε ο Κιθ Κέλογκ
Εκτός του ότι η ομιλία του στο Μόναχο είχε απαράδεκτα επιθετικό, διδακτικό και συγκαταβατικό τόνο, έδειχνε άγνοια τόσο του παρελθόντος όσο και της επικαιρότητας
Ο Φρίντριχ Μερτς φαβορί για καγκελάριος μία εβδομάδα πριν ανοίξουν οι κάλπες
Στο στόχαστρο πελάτες, δημοσιογράφοι και bloggers
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.