Κοσμος

Δυόμιση κιλά πήραν οι Γάλλοι στη διάρκεια της καραντίνας

Λένε, πάντως, ότι μετά το lockdown θα προσέχουν περισσότερο

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Δυόμιση κιλά πήραν οι Γάλλοι στη διάρκεια της καραντίνας
Είχαν προστριβές και για το ποιος θα ετοιμάσει το φαγητό © Pixabay

Οι περισσότεροι Γάλλοι αναφέρουν ότι πάχυναν δυόμιση κιλά στη διάρκεια της καραντίνας, τόσο λόγω της έλλειψης σωματικής άσκησης όσο και του άγχους

Δυόμιση κιλά στη διάρκεια της καραντίνας πήρε η πλειονότητα των Γάλλων (57%), εξαιτίας της έλλειψης σωματικής άσκησης, αλλά και του άγχους, όπως έδειξε έρευνα του ινστιτούτου Ifop για τον ιστότοπο Darwin Nutrition.

Σύμφωνα με τα στοιχεία αυτά, το 56% των ανδρών και το 58% των γυναικών παρατήρησαν αύξηση του βάρους τους. Οι άνδρες υποστήριξαν πως πήραν 2,7 κιλά κατά μέσο όρο, ενώ οι γυναίκες 2,3 κιλά.

Η καραντίνα φαίνεται πως έφερε και εντάσεις, με το 42% των ερωτηθέντων να απαντά ότι είχαν έντονες συζητήσεις με τους συντρόφους τους για τον καταμερισμό των εργασιών, σε ό,τι αφορά την προετοιμασία των γευμάτων.

Επίσης, το 42% δήλωσε ότι αφιέρωσε περισσότερο χρόνο στην προετοιμασία του φαγητού, ενώ τα απεριτίφ πριν τα γεύματα έγιναν πιο συχνά επίσης για το 42%. Μετά την άρση του lockdown, το 56% δήλωσε ότι σκοπεύει να προσέξει περισσότερο τη διατροφή του.

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ   

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.