Κοσμος

Κορωνοϊός: Από Οκτώβρη ξένοι τουρίστες στα Κανάρια Νησιά

Σύμφωνα με τον πρόεδρο, Βίκτορ Τόρες

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Λας Πάλμας - Φωτογραφία Αρχείου
Λας Πάλμας - Φωτογραφία Αρχείου ©EPA/Elvira Urquijo A.

Τα Κανάρια Νησιά θα δέχονται επισκέπτες από το εξωτερικό κατά τους φθινοπωρινούς μήνες, στο πλαίσιο της σταδιακής επιστροφής από τα μέτρα για τον κορωνοϊό.

Με προσοχή και σταδιακά θα επιστρέψουν στην κανονικότητα τα Κανάρια Νησιά. Ο πρόεδρος των Καναρίων Νήσων, Βίκτορ Μιλώντας, μίλησε στην ισπανική εφημερίδα «El Mundo» και είπε ότι «ο δρόμος που θα ακολουθηθεί για την ανάκαμψη από την πανδημία του κορωνοϊού θα πρέπει να είναι προσεκτικός και η κανονικότητα να επιστρέψει σταδιακά».

Σε αυτό το πλαίσιο, τα ξενοδοχεία στα Κανάρια Νησιά θα ανοίξουν για τους Ισπανούς τουρίστες τον Ιούλιο και τον Αύγουστο, αλλά θα αρχίσουν να δέχονται ξένους τουρίστες από το φθινόπωρο. «Με βάση αυτό, τον Οκτώβριο, τον Νοέμβριο ή τον Δεκέμβριο, που είναι καλοί μήνες για τα Κανάρια Νησιά, μπορούμε να αρχίσουμε να δεχόμαστε τουρίστες από άλλες χώρες», εξήγησε ο Βίκτορ Τόρες.

Υπενθυμίζεται ότι η Τενερίφη βρέθηκε στο επίκεντρο τον Φεβρουάριο, όταν το τεσσάρων αστέρων ξενοδοχείο «Costa Adeje Palace» ήταν ένα από τα πρώτα μέρη στην Ισπανία που μπήκε σε καραντίνα, λόγω ενός Ιταλού πελάτη ο οποίος είχε βρεθεί θετικός στον κορωνοϊό. 

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό - Συνεχής ενημέρωση εδώ

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.