Κοσμος

Ανησυχία για Πούτιν - Συναντήθηκε με γιατρό που είχε κορωνοϊό

Συνομίλησαν για την εξάπλωση του Covid-19 στη Ρωσία - Κανείς από τους δύο δεν φορούσε προστατευτικό εξοπλισμό

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ο Βλαντίμιρ Πούτιν συνομίλησε με γιατρό που είχε κορωνοϊό
Ο Βλαντίμιρ Πούτιν συνομίλησε με γιατρό που είχε κορωνοϊό/© EPA/MIKHAIL KLIMENTYEV

Ο Βλαντίμιρ Πούτιν συναντήθηκε με γιατρό που είχε κορωνοϊό σε νοσοκομείο της Μόσχας - Έκανε το τεστ για τον Covid-19.

Με γιατρό που είχε κορωνοϊό, συναντήθηκε ο Βλαντίμιρ Πούτιν -εξέλιξη που προκάλεσε ανησυχία στο Κρεμλίνο. Την προηγούμενη εβδομάδα ο πρόεδρος της Ρωσίας Βλαντίμιρ Πούτιν είχε πραγματοποιήσει επισκέψεις σε νοσοκομεία της Μόσχας, προκειμένου να ενημερωθεί για τα νεότερα με την εξάπλωση του κορωνοϊού.

Όπως μετέδωσε τo RIA Novosti, ο Πούτιν συναντήθηκε με γιατρό που είχε κορωνοϊό. Είχαν μια συζήτηση για την κατάσταση στα νοσοκομεία της Μόσχας και -σύμφωνα με το Reuters- κανένας από τους δύο δεν φορούσε προστατευτικό εξοπλισμό. Ο γιατρός, ονόματι Ντένις Προτσένκο, έγραψε στο Facebook: «Ναι, είμαι θετικός στον κορωνοϊό. Αισθάνομαι, όμως, πολύ καλά. Έχω απομονωθεί στο γραφείο μου. Πιστεύω ότι έχει κάνει δουλειά η ανοσία που έχω αναπτύξει αυτόν τον μήνα».

Αξιωματούχος του Κρεμλίνου, που μίλησε στο Ria Novosti υπό τον όρο να μην κατονομαστεί, ανέφερε ότι ο Πούτιν έκανε το τεστ για κορωνοϊό, ξεκαθαρίζοντας πως: «όλα κάλα».

Σημειώνεται ότι ο αριθμός των κρουσμάτων κορωνοϊού στη Ρωσία ανέβηκε κατακόρυφα το τελευταίο 24ωρο, καθώς επιβεβαιώθηκαν 500 νέοι φορείς. Η Ρωσία είναι μια από τις χώρες που ψάχνει να βρει εμβόλιο για τον κορωνοϊό. Συνολικά, σε όλη τη ρωσική επικράτεια έχουν καταγραφεί 2.337 κρούσματα κορωνοϊού. Οι νεκροί από Covid-19 έχουν φθάσει τους 17.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.