Κοσμος

Άφησε 10.000 δολάρια πουρμπουάρ σε εστιατόριο λόγω κορωνοϊού

Μία ημέρα πριν ξεκινήσουν μαζικές απολύσεις στην επιχείρηση - Το περιστατικό στη Φλόριντα που απασχόλησε τα αμερικανικά ΜΜΕ

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
dollars.jpg
© Pixabay

Ούτε ένα, ούτε δύο αλλά 10.000 δολάρια πουρμπουάρ άφησε πελάτης στο προσωπικό εστιατορίου στη Φλόριντα, ένα 24ωρο πριν απολυθεί το 99% λόγω κορωνοϊού.

Το ενδιαφέρον των αμερικανικών ΜΜΕ προκάλεσε το περιστατικό με τον πελάτη που άφησε 10.000 δολάρια πουρμπουάρ σε εστιατόριο λόγω κορωνοϊού. Το εστιατόριο βρίσκεται στη Φλόριντα και τα 10.000 δολάρια πουρμπουάρ δόθηκαν σε 20 εργαζόμενους. Την επόμενη ημέρα οι περισσότεροι απολύθηκαν, καθώς ο κυβερνήτης της πολιτείας Ρον Ντεσάντις έδωσε εντολή να κατεβάσουν «ρολά» όλα τα εστιατόρια.

«Σε αντίθεση με όλες τις αρνητικές ιστορίες που ακούμε τώρα, υπάρχουν ακόμη φανταστικοί άνθρωποι στον κόσμο», έγραψε την Πέμπτη 26 Μαρτίου 2020 στη σελίδα της στο Facebook η αλυσίδα Skillets, που ειδικεύεται στην παρασκευή προγευμάτων.

«Δεν γνωρίζουμε ακόμη ποιος ήταν» είπε σε δημοσιογράφους ο ιδιοκτήτης της αλυσίδας, Ρος Έντλαντ. Και πρόσθεσε: «Έχουμε θαμώνες που έρχονται εδώ και χρόνια, υπάρχουν φίλοι, όμως δεν γνωρίζουμε πάντα τα ονόματά τους. Γνωρίζουμε τα πρόσωπά τους, τα αγαπημένα τους πιάτα, τα τραπέζια που κάθονται, όμως δεν γνωρίζουμε ποιοι ακριβώς είναι». Ο Ρος Έντλαντ παραδέχτηκε ότι αναγκάστηκε να απολύσει το 99% των 200 εργαζομένων του στα 9 εστιατόρια που διατηρεί στη Φλόριντα.

Περισσότεροι από 1.500 οι νεκροί από κορωνοϊό στις ΗΠΑ

Η είδηση ότι πελάτης στις ΗΠΑ άφησε 10.000 δολάρια πουρμπουάρ σε εστιατόριο λόγω κορωνοϊού έρχεται την ώρα που τα συνολικά κρούσματα κορωνοϊού στις ΗΠΑ ξεπέρασαν τα 97.000, όπως φαίνεται και στο γράφημα από το νέο site για τον Covid-19 της Athens Voice.

 

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.