Κοσμος

Κορωνοϊός: Το πρωτοσέλιδο της Mαrca για τους «μαχητές» (εικόνα)

«Η ομάδα όλων»

Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Η αθλητική ισπανική εφημερίδα Marca αφιέρωσε το πρωτοσέλιδό της σε όλους αυτούς που καθημερινά πολεμούν ενάντια στον κορωνοϊό.

Συγκινητικό είναι το πρωτοσέλιδο της αθλητικής ισπανικής εφημερίδας Marca που αυτήν τη φορά είναι αφιερωμένο σε όλους εκείνους που δίνουν καθημερινό αγώνα ενάντια στον κορωνοϊό. Αυτήν την κρίσιμη στιγμή, ορισμένοι άνθρωποι βρίσκονται στην πρώτη γραμμή της μάχης και αυτούς θέλησε να τιμήσει η εφημερίδα με το πρωτοσέλιδό της. «Η ομάδα όλων. Με αυτή την εθνική Ισπανίας θα νικήσουμε σίγουρα», αναφέρει στο μήνυμα της η εφημερίδα για τους ανθρώπους αυτούς που αυτές τις δύσκολες στιγμές είναι εκεί για να πολεμήσουν με τον τρόπο τους τον κορωνοϊό.  

Τα τιμώμενα πρόσωπα στο πρωτοσέλιδο της Marca είναι άνθρωποι από το ιατρικό προσωπικό, τις δυνάμεις ασφαλείας, τον στρατό, την πυροσβεστική, γεωργοί, πωλητές εφημερίδων, βενζινοπώλες, υπάλληλοι σε σούπερ μάρκετ και προσωπικό καθαρισμού. 
 

Η έξαρση του ιού στην Ισπανία τις τελευταίες μέρες είναι ραγδαία. Μετά την Ιταλία, είναι η χώρα με τα περισσότερα θύματα από την πανδημία και καθημερινά δίνεται μεγάλη μάχη για τον περιορισμό του κορωνοϊού.