Κοσμος

Viral το μωρό που κοιτά απειλητικά τη μαιευτήρα ιατρό (video)

Η αξιολάτρευτη Ιζαμπέλα έγινε διάσημη σχεδόν αμέσως μετά τη γέννησή της

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
86416528_2913859488855064_6651788513295466496_o.jpg
Το viral μωρό που κοιτά απειλητικά τη γιατρό που το έφερε στον κόσμο © https://www.facebook.com/RKUNSTMANNFotografia/

Νεογέννητο μωρό κοιτά απειλητικά τη γιατρό που το έφερε στον κόσμο και γίνεται viral!

Η μικρή Ιζαμπέλα ήρθε στον κόσμο στις 13 Φεβρουαρίου σε μια κλινική του Ρίο Ντε Τζανέιρο και ήδη έχει γίνει διάσημη σε όλο τον κόσμο. Ο λόγος; Το καθηλωτικά απειλητικό της βλέμμα. Μην την βλέπετε έτσι νεογέννητη, η Ιζαμπέλα είναι πολύ σκληρή.

Ο φωτογράφος Rodrigo Kunstmann που προσελήφθη από τη μητέρα για να βγάλει τις πρώτες φωτογραφίες του μωρού της, απαθανάτισε τη στιγμή που η μαιευτήρας γυναικολόγος προσπάθησε να κάνει τη μικρή Ιζαμπέλα να κλάψει πριν της κόψει τον ομφάλιο λώρο, προκειμένου να λειτουργήσουν οι πνεύμονες. Και η Ιζαμπέλα «στράβωσε». Το είδαμε όλοι στο βλέμμα της.

«Άνοιξε τα μάτια της πλατιά, αλλά δεν φώναξε», είπε ο Kunstmann στο βραζιλιάνικο περιοδικό Crescer. «Η γιατρός της είπε “κλάψε Isa!” Έκανε αυτή τη σοβαρή έκφραση και άρχισε να κλαίει μόνο αφού κόπηκε ο ομφάλιος λώρος» πρόσθεσε ο φωτογράφος που ανήρτησε τις φωτογραφίες και το βίντεο στο Facebook.

 

Βέβαια, η Ιζαμπέλα εξακολουθεί να είναι σκληρή. Κρατά το ίδιο απειλητικό βλέμμα προς τον φωτογράφο που πήγε να την επισκεφθεί λίγες μέρες μετά τη διασημότητά της.

 

 

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.