Κοσμος

Βίντεο: Έβαλε κάμερα για να δείξει ότι την κακοποιεί ο πατέρας της

Σοκάρουν οι εικόνες

Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

14χρονη στη Φλόριντα έβαλε κάμερα στο δωμάτιό της για να δείξει ότι την κακοποιεί ο πατέρας της.

Για χρόνια κανείς δεν πίστευε ότι ο πατέρας της την κακοποιούσε σωματικά, μέχρι που τοποθέτησε μια κρυφή κάμερα στο δωμάτιό της, κατέγραψε τα βίαια ξεσπάσματά του και έδωσε το βιντεοσκοπημένο υλικό στις αρχές. Τελικώς, ο πατέρας της 14χρονης κοπέλας συνελήφθη και του απέδωσαν τις κατηγορίες για κακοποίηση ανήλικου και ζώων.

Την ίδια στιγμή βίντεο της κακοποίησης που έδωσε στη δημοσιότητα η μητέρα της νεαρής, η οποία έχει πάρει διαζύγιο από τον σύζυγό της, κάνει τον γύρο του διαδικτύου. Σύμφωνα με το ένταλμα σύλληψης, ένα από τα περιστατικά που κατέγραψε η έφηβη σημειώθηκε στις 23 Δεκεμβρίου. 

Σε αυτό φαίνεται η νεαρή μέσα στο υπνοδωμάτιό της με τα κατοικίδιά της, αλλά και ο πατέρας της ο οποίος φωνάζει: «Δεν πρόκειται να δεχθώ ασέβεια στο σπίτι μου». «Φαίνεται να τραβά μαχαίρι και να σημαδεύει τον σκύλο φωνάζοντας "θα του βγάλω τα μάτια, θα το κάνω"», τονίζεται στο ένταλμα σύλληψης σχετικά με το βίντεο.

Τελικά, ο άντρας χτυπά τον σκύλο και τον κατεβάζει με τη βία από το κρεβάτι. «Σκοτώνω τον σκύλο», φωνάζει ενώ η κόρη του ακούγεται να τον εκλιπαρεί να σταματήσει. Το κορίτσι πηδά στην πλάτη του πατέρα του και εκείνος φαίνεται να το αρπάζει από τα μαλλιά και να σπρώχνει το κεφάλι του προς το κρεβάτι με αποτέλεσμα να χτυπήσει.

Στη συνέχεια ο πατέρας λέει στην κόρη του «να σκάσει» και εκείνη μαζεύεται τρομοκρατημένη σε μια γωνία. Βγαίνει από το δωμάτιο, επιστρέφει όμως λίγο αργότερα για να ξαναφωνάξει και να χτυπήσει το κεφάλι του κοριτσιού. «Το κεφάλι του θύματος ακούγεται να χτυπά στον τοίχο πίσω του και εκείνη αρχίζει αμέσως να κλαίει», τονίζει το ένταλμα σύλληψης.

 

Το θύμα ανέφερε το περιστατικό στις αρχές στις 24 Δεκεμβρίου και τρεις μέρες αργότερα παρέδωσε στο γραφείο του σερίφη τα βίντεο. Ο πατέρας του συνελήφθη στις 2 Ιανουαρίου και αναμένεται να εμφανιστεί ενώπιον του δικαστηρίου στις 4 Φεβρουαρίου.

Σύμφωνα με το People, οι γονείς της έφηβης έχουν πάρει διαζύγιο από το 2005 και έκτοτε είναι σε διαμάχη για τη επιμέλεια.