Κοσμος

Τραγωδία: 19χρονος σκότωσε την έγκυο αδελφή του

Ήταν οκτώ μηνών έγκυος

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Η Viridiana Arevalo
Η Viridiana Arevalo

Σοκάρει η άγρια δολοφονία της 23χρονης εγκύου Viridiana Arevalo από τον 19χρονο αδελφό της, Eduardo.

Οικογενειακή τραγωδία στο Τέξας των ΗΠΑ. Όπως ανακοίνωσαν οι αμερικανικές αρχές, η Viridiana Arevalo, 23 ετών, έπεσε νεκρή από τα χέρια του ίδιου της του αδελφού, 19 ετών. Οι αρχές ανακοίνωσαν πως ο Eduardo Arevalo ομολόγησε το αποτρόπαιο έγκλημα το βράδυ του Σαββάτου. Συγκεκριμένα, παραδέχτηκε πως στραγγάλισε την -8 μηνών- έγκυο αδελφή του στις 16 Δεκεμβρίου, όταν έμειναν μόνοι στο σπίτι τους στα προάστια του Ντάλας. Στη συνέχεια πέταξε το πτώμα της σε ένα σοκάκι και σκηνοθέτησε την εξαφάνισή της, αφήνοντας πίσω ένα σημείωμα, στο οποίο η 23χρονη γνωστοποιούσε την πρόθεσή της να αυτοκτονήσει.

Αναφορικά με τα κίνητρά του, ο δράστης υποστήριξε ότι η αδελφή του ντρόπιαζε την οικογένεια, σημειώνοντας πως όλα θα ήταν καλύτερα αν δεν υπήρχε. Όπως μετέδωσε το Fox News, ο δολοφόνος προσπάθησε να καλύψει τα ίχνη του, γράφοντας ένα σημείωμα αυτοκτονίας που βρέθηκε στο σπίτι τους. Παραδέχτηκε όμως στις αρχές πως το σημείωμα ήταν τελικά δικό του.

Ο μεγαλύτερος αδελφός τους, Diego Arevalo, δήλωσε συντετριμμένος, υπογραμμίζοντας πως η αδελφή τους υπέφερε από κατάθλιψη αλλά ένιωθε καλύτερα τελευταία.

texas_killed_sister.jpg
O Eduardo Arevalo και η αδελφή του, Viridiana/© Colony Police Department

«Ήταν ενθουσιασμένη και ανυπομονούσε για το μωράκι της. Ήταν το μόνο κορίτσι στην οικογένεια. Ήθελε πάντα μια μικρή αδελφή που δεν ήρθε ποτέ» εξήγησε. Και πρόσθεσε: «Ξέρω τον αδελφό μου. Δεν θα έκανε κάτι τέτοιο. Είναι πολύ ευγενικός και πολύ θετικός άνθρωπος. Βοήθησε την οικογένειά μου, βοήθησε τα αδέλφια μου, βοήθησε την αδελφή μου».

Ο άνθρωπος που δήλωσε την εξαφάνισή της ήταν ο σύντροφος της Viridiana. Οι γονείς της οικογένειας είναι συντετριμμένοι μετά τη σοκαριστική αποκάλυψη.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.