Κοσμος

Μάνα σκότωσε στο ξύλο το 20 μηνών παιδί της γιατί χάλασε την τηλεόραση

Το αγοράκι πάλεψε δύο μέρες για τη ζωή του

Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Ένα νήπιο 20 μηνών φέρεται ότι ξυλοκοπήθηκε από τη μητέρα του μέχρι θανάτου, την προηγούμενη εβδομάδα στο Ντιτρόιτ των ΗΠΑ

Ένα νήπιο 20 μηνών φέρεται ότι ξυλοκοπήθηκε από τη μητέρα του μέχρι θανάτου, την προηγούμενη εβδομάδα στο Ντιτρόιτ των ΗΠΑ, γιατί έριξε από το τραπέζι την τηλεόραση. 

Το παιδάκι μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με πολύ σοβαρά τραύματα, από τα οποία και υπέκυψε μετα από δύο ημέρες νοσηλείας. Το αγοράκι, σύμφωνα με τους γιατρούς, έφερε πολύ σοβαρές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις καθώς και κατάγματα στην κλείδα, τα πλευρά και τη λεκάνη.

© Image: Facebook

Η αστυνομία προχώρησε στη σύλληψη της 20χρονης Rhionna Nichols, στην οποία αποδόθηκαν οι κατηγορίες της μέχρι θανάτου κακοποίησης, ενώ φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν στο διαδίκτυο, παρουσιάζουν την πολύ άσχημη κατάσταση στην οποία ήταν το παιδί, όταν μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο.

Η νεαρή μητέρα οδηγήθηκε στο δικαστηρίο τη Δευτέρα για να απολογηθεί, ωστόσο πήρε αναβολή για τις 20 Δεκεμβρίου. Η ίδια αρνείται σε πρώτη φάση τις κατηγορίες, ενώ ο πατέρας του παιδιού ήταν συντετριμμένος για να μιλήσει στα Μέσα.

Η αστυνομία δεν έχει δώσει λεπτομέρειες σχετικά με τον θάνατο του αγοριού, ωστόσο μέλη της οικογένειας, που δεν κατονομάζονται, αναφέρουν πως η μητέρα εκνευρίστηκε όταν το παιδί προκάλεσε βλάβη στην τηλεόρασή της και «απάντησε», τραυματίζοντάς το σοβαρά.