- ΑΡΧΙΚΗ
-
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
-
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
-
LIFE
-
LOOK
-
YOUR VOICE
-
επιστροφη
- ΣΕ ΕΙΔΑ
- ΜΙΛΑ ΜΟΥ ΒΡΟΜΙΚΑ
- ΟΙ ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΣΑΣ
-
-
VIRAL
-
επιστροφη
- QUIZ
- POLLS
- YOLO
- TRENDING NOW
-
-
ΖΩΔΙΑ
-
επιστροφη
- ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ
- ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΟΣ ΧΑΡΤΗΣ
- ΓΛΩΣΣΑΡΙ
-
- PODCAST
- 102.5 FM RADIO
- CITY GUIDE
- ENGLISH GUIDE
Οι Αμερικανοί δημιούργησαν το μήλο που διατηρείται έως και 12 μήνες στο ψυγείο.
Μια νέα ποικιλία μήλου, η οποία πήρε 20 χρόνια για να αναπτυχθεί, φέρεται να διατηρείται στο ψυγείο για έναν ολόκληρο χρόνο στο ψυγείο. Αυτό το μήλα διατίθεται από σήμερα Κυριακή στην αμερικανική αγορά.
Το μήλο με την επωνυμία Cosmic Crisp είναι η διασταύρωση των ποικιλιών Honeycrisp και Enterprise. Το BBC αναφέρει ότι καλλιεργήθηκε για πρώτη φορά στο πανεπιστήμιο της Πολιτείας της Ουάσινγκτον το 1997.
Το κόστος της δημιουργίας αυτής της «σκληρής, τραγανής και χυμώδους ποικιλίας» ανήλθε στα 10 εκατομμύρια δολάρια.
Την αποκλειστική καλλιέργεια του Cosmic Crisp εξασφάλισαν για μια δεκαετία οι αγρότες της πολιτείας της Ουάσινγκτον.