Κοσμος

«Τρολάρει» το Twitter ο Τραμπ: Έγινε... Ρόκι Μπαλμπόα (εικόνα)

Η αινιγματική ανάρτηση του Αμερικανού προέδρου - Τι εξήγηση δίνει ο Independent

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ντόναλντ Τραμπ
Ντόναλντ Τραμπ/ @realDonaldTrump/Twitter

Γιατί ο Ντόναλντ Τραμπ επέλεξε να εμφανιστεί ως... Ρόκι Μπαλμπόα στο Twitter.

Σε μια… αινιγματική ανάρτηση προχώρησε ο Ντόναλτ Τραμπ στο Twitter. Εν μέσω προεκλογικής περιόδου ο Αμερικανός πρόεδρος συνεχίζει να δέχεται σφοδρή κριτική για το ουκρανικό σκάνδαλο, την ώρα που η έρευνα για την παραπομπή του βρίσκεται σε εξέλιξη. Ήδη, σύμφωνα με δημοσκόπηση (Reuters/Ipsos) το 47% των Αμερικανών θεωρεί ότι «θα πρέπει να παραπεμφεί». Απτόητος ο Τραμπ αποφάσισε να επιστρατέψει μέχρι και το… photoshop για να δείξει ότι αντέχει στην κριτική. Ο Αμερικανός πρόεδρος ανήρτησε μια φωτογραφία, στην οποία εμφανίζεται ως… Ρόκι Μπαλμπόα.

Η βρετανική εφημερίδα Independent επιχείρησε να δώσει μια εξήγηση στη συγκεκριμένη κίνηση. Όπως επισημαίνεται σε άρθρο του, ο Τραμπ -λίγες ώρες πριν από το επίμαχο tweet- μίλησε σε προεκλογική συγκέντρωση στη Φλόριντα.  Κατά τη διάρκεια της ομιλίας του έδωσε έμφαση στο -εκτός προγράμματος- τσεκ απ στο οποίο υπεβλήθη. Συγκεκριμένα, ανέφερε τα τελευταία λόγια του γιατρού του: «Αφαιρέστε το πουκάμισό σας, κύριε, και δείξτε μας το πανέμορφο στήθος σας. Δεν έχουμε δει ποτέ ένα στήθος σαν αυτό».

Δεν λείπουν βέβαια και εκείνοι που πιστεύουν ότι η επιλογή του Ρόκι Μπαλμπόα θέλει να δείξει ότι ο Τραμπ… αντέχει το ξύλο, όπως ο διάσημος χαρακτήρας που υποδύθηκε ο Σιλβέστερ Σταλόνε -αγαπημένη ατάκα του οποίου ήταν το «It ain't about how hard you hit. It's about how hard you can get hit and keep moving forward».

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.