Κοσμος

H Barbie έπιασε δουλειά στο National Geographic - Έγινε φωτορεπόρτερ

Η νέα κούκλα είναι σχεδιασμένη για παιδιά, ηλικίας από 3 έως 7 ετών

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Barbie Photojournalist Doll
Barbie Photojournalist Doll/@ Twitter

Η Barbie Photojournalist Doll είναι γεγονός: Η γνωστή κούκλα γίνεται φωτορεπόρτερ του National Geographic.

Η Barbie πήρε μια φωτογραφική μηχανή και βρήκε καινούργια δουλειά ως φωτορεπόρτερ στο National Geographic. Η Barbie Photojournalist Doll προέκυψε από τη συνεργασία με το Nat Geo. Είναι σχεδιασμένη για παιδιά, ηλικίας από 3 έως 7 χρόνων. Η καινούργια «φωτορεπόρτερ» φορά μπότες σε χρώμα ταμπά, καφέ παντελόνι και γιλέκο φωτογράφου πάνω στο οποίο υπάρχει, στο ύψος της καρδιάς, το λογότυπο «National Geographic Society».

Η νέα κούκλα συνοδεύεται από ένα μικρούλι λιονταράκι, μια φωτογραφική μηχανή DSLR και ένα μικροσκοπικό τεύχος του περιοδικού με τη χαρακτηριστική κίτρινη μπορντούρα στο εξώφυλλο (σ.σ. η φωτογραφία στο εξώφυλλο είναι ένα λιοντάρι). Επιπλέον, η κάμερα έχει λαβή για να μπορεί να την κρατά η κούκλα-φωτορεπόρτερ. 

Barbie Photojournalist Doll
Barbie Photojournalist Doll

Η Barbie Photojournalist Doll έρχεται να προστεθεί στη σειρά που προέκυψε από τη συνεργασία με το National Geographic. Στο παρελθόν, Mattel και Nat Geo είχαν παρουσιάσει την Barbie-εντομολόγο, την Barbie-ακτιβίστρια στην προστασία της Άγριας Ζωής, την Barbie-αστροφυσικό και την Barbie-ειδικό στη θαλάσσια βιολογία.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.