Κοσμος

Συμβούλιο αρχηγών στην Κύπρο: Χαμηλοί τόνοι

Ενημέρωση Αναστασιάδη για τη συνάντηση με Ακιντζί

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Νίκος Αναστασιάδης
Νίκος Αναστασιάδης / © ΑΠΕ-ΜΠΕ

Σε δηλώσεις του ο ΓΓ του ΑΚΕΛ Άντρος Κυπριανού ανέφερε ότι ο Πρόεδρος Αναστασιάδης ενημέρωσε τους πολιτικούς αρχηγούς για τη συνάντησή του με τον Μουσταφά Ακιντζί .

Σε δηλώσεις του μετά τη λήξη του συμβουλίου αρχηγών, ο ΓΓ του ΑΚΕΛ Άντρος Κυπριανού ανέφερε ότι ο Πρόεδρος Αναστασιάδης ενημέρωσε τους πολιτικούς αρχηγούς για την προσέγγισή του αναφορικά με την επικείμενη συνάντησή του με τον Μουσταφά Ακιντζί στις 9 Αυγούστου. Επίσης οι πολιτικοί αρχηγοί, με τη σειρά τους κατέθεσαν τις δικές τους απόψεις και εισηγήσεις.

Σύμφωνα με τον Κύπριο κυβερνητικό εκπρόσωπο Πρόδρομο Προδρόμου η συνάντηση έγινε σε πολύ παραγωγικό κλίμα και ο Πρόεδρος Αναστασιάδης θα εξετάσει όλες τις απόψεις που κατατέθηκαν. Ο Πρόδρομος Προδρόμου ανέφερε ακόμη ότι ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας θα συγκαλέσει εκ νέου το συμβούλιο αρχηγών αμέσως μετά τη συνάντησή του με τον Τουρκοκύπριο ηγέτη, προκειμένου να ενημερώσει για όλα όσα θα λεχθούν.

Ο κ. Προδρόμου σημείωσε ότι δεν είναι ώρα για αναλύσεις και εκτιμήσεις, προσθέτοντας ότι στόχος είναι να γίνει μία εποικοδομητική συνάντηση την ερχόμενη Παρασκευή, η οποία θα δημιουργήσει τις προϋποθέσεις για επανέναρξη των διαπραγματεύσεων για το Κυπριακό.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.