Κοσμος

Δέκα χρόνια αγνοούμενος, βρέθηκε νεκρός στο μαγαζί που εργαζόταν

Μια ανατριχιαστική υπόθεση στην Αϊόβα που δεν οφείλεται σε εγκληματική ενέργεια

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Λάρι Έλι Μουρίλο Μονκάντα
Λάρι Έλι Μουρίλο Μονκάντα / © COUNCIL BLUFFS POLICE DEPARTMENT

Η σορός του 25χρονου Λάρι Έλι Μουρίλο Μονκάντα που αγνοείται από το 2009 βρέθηκε πίσω από τον καταψύκτη ενός σούπερ μάρκετ που έχει κλείσει εδώ και χρόνια.

Η αστυνομία του Council Buffs στην Αϊόβα των ΗΠΑ ανακοίνωσε ότι η σορός άνδρα που αγνοείται από το 2009 βρέθηκε πίσω από τον καταψύκτη ενός σούπερ μάρκετ που έχει κλείσει εδώ και χρόνια.

Οι ερευνητές της υπόθεσης αναφέρουν ότι ο 25χρονος Λάρι Έλι Μουρίλο Μονκάντα έπεσε σε κάποιο άνοιγμα τουλάχιστον 45 εκατοστών στο σούπερ μάρκετ, No Frills, στο οποίο εργαζόταν. Ο επικεφαλής της έρευνας εικάζει ότι ο ήχος από τους καταψύκτες κι άλλα μηχανήματα πιθανώς να κάλυψαν τις κραυγές αγωνίας για βοήθεια του άτυχου άνδρα.

Η αστυνομία δηλώνει, βέβαια, ότι δεν υπάρχει υποψία εγκληματικής ενέργειας και ότι ο θάνατος του άνδρα οφείλεται σε ατύχημα.

Η σορός του ανακαλύφθηκε σε κατάσταση αποσύνθεσης τον περασμένο Ιανουάριο μέσα στο κατάστημα. Ωστόσο, μόλις την περασμένη εβδομάδα έγινε η ακριβής ταυτοποίηση μετά την ολοκλήρωση της νεκροψίας.

Η αναφορά στην αστυνομία για την εξαφάνιση του Μουρίλο-Μονκάντα έγινε από μέλη της οικογένειάς του μία ημέρα μετά τη γιορτή της Ημέρας των Ευχαριστιών. Συγγενείς είχαν πει ότι ο Μουρίλο-Μονκάντα έφυγε από το σπίτι των γονιών του ξυπόλητος, υποφέροντας, μάλιστα, από παραισθήσεις. «Άκουγε φωνές που του έλεγαν να τρώει ζάχαρη», είπε η μητέρα του στην κατάθεσή της το 2009. «Αισθανόταν ότι η καρδιά του χτυπούσε πολύ γρήγορα και ότι θα σταματούσε να χτυπάει τόσο γρήγορα αν έτρωγε ζάχαρη», πρόσθεσε.

Ο καταψύκτης πίσω από τον οποίο έπεσε ο άτυχος άντρας είχε ύψος 3 μέτρα και 60 εκατοστά. Η σορός βρέθηκε από συνεργείο καθαρισμού και αποσυναρμολόγησης του καταστήματος.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.