Κοσμος

Κροκόδειλος κολυμπά με ένα ανθρώπινο πόδι στα σαγόνια του (video)

Δραματικές εικόνες από ποταμό στην Ινδονησία

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
newsbomb.gr: Νέα Σμύρνη: Έφοδος της ΕΛ.ΑΣ. στο σπίτι της ομηρίας (1)

Ανατριχίλα προκαλούν οι εικόνες στην Ινδονησία με κροκόδειλο να ανεβαίνει στην επιφάνεια, έχοντας ένα ανθρώπινο πόδι στα σαγόνια του.

Τον γύρο των social media κάνουν οι εικόνες με έναν κροκόδειλο να κολυμπά σε λίμνη, έχοντας στα σαγόνια του ένα ανθρώπινο πόδι. Το περιστατικό εκτυλίχθηκε στη νήσο Σουλαουέζι της Ινδονησίας. Σύμφωνα με δημοσίευμα στη βρετανική εφημερίδα Daily Mail, το ανθρώπινο μέλος ανήκει στον 30χρονο Ντάρλιν Ούτι, ο οποίος εντοπίστηκε νεκρός, φέροντας σημάδια επίθεσης από κροκόδειλο.

Ο άτυχος άνδρας είχε βουτήξει με αναπνευστήρα και μάσκα στα νερά του ποταμού Μαλάογκι, προκειμένου να επιδιορθώσει έναν υποβρύχιο σωλήνα κοντά στο σπίτι του, όταν δέχτηκε την επίθεση του ερπετού. Τραγική φιγούρα, η αδελφή του, η οποία προσπάθησε μάταια να τον γλιτώσει από τα σαγόνια του κροκόδειλου. Το άγριο ερπετό τον τράβηξε στον βυθό του ποταμού.

Η ομάδα έρευνας και διάσωσης που έσπευσε στο σημείο έβλεπε το σώμα του 30χρονου μέσα στα θολά νερά, ωστόσο δεν μπορούσε να κάνει και πολλά. Κάποια στιγμή ο κροκόδειλος αναδύθηκε στην επιφάνεια, αποκαλύπτοντας το φρικιαστικό θέαμα. Τελικά, έπειτα από αρκετές προσπάθειες, οι διασώστες κατάφεραν να απεγκλωβίσουν το πτώμα του θύματος και να το παραδώσουν στην οικογένεια.

«Υπήρχε μια τεράστια πληγή στο δακτύλιο του Ντάρλιν που θα μπορούσε να τον προκάλεσε να αιμορραγεί και να πεθάνει, αλλά το σώμα του ήταν ακόμα άθικτο μέσα στο στόμα του κροκόδειλου» δήλωσε ένας από τους διασώστες.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.