Προσήγαγαν τους σωσίες του Ντόναλντ Τραμπ και του Κιμ Γιονγκ Ουν
«Σταματήστε αυτές τις μιμήσεις, ειδάλλως θα σας διώξουμε από τη χώρα» τους είπαν οι αρχές στο Βιετνάμ


Οι σωσίες του Κιμ Γιονγκ Ουν και του Ντόναλντ Τραμπ προσήχθησαν κι ανακρίθηκαν από την αστυνομία, αφού οργάνωσαν σήμερα μια «συνάντηση» στο Ανόι, όπου αναμένονται την επόμενη εβδομάδα ο πρόεδρος των ΗΠΑ και ο ηγέτης της Βόρειας Κορέας για τη δεύτερη Σύνοδο μεταξύ τους.
Την ώρα που ο Χάουαρντ Χ., ο σωσίας του Κιμ και ο Ράσελ Γουάιτ, ο σωσίας του Τραμπ, πραγματοποιούσαν τη δική τους «σύνοδο» στο κέντρο της πρωτεύουσας του Βιετνάμ, καμιά δεκαριά αστυνομικοί εμφανίστηκαν στον τηλεοπτικό σταθμό, όπου οι δύο τους έδιναν συνέντευξη, ζητώντας τους να διακόψουν την εμφάνισή τους ενώπιον των ΜΜΕ υπό την απειλή ότι θα τους απελάσουν.
«Είπαν απλά "σταματήστε αυτές τις μιμήσεις, ειδάλλως θα σας διώξουμε από τη χώρα"» είπε στο Γαλλικό Πρακτορείο ο Χάουαρντ Χ., που διαμένει στο Χονγκ Κονγκ, μετά το τέλος της ανάκρισής του, αμέσως μόλις επέστρεψε στο ξενοδοχείο του.
Η αστυνομία τους προειδοποίησε ότι δεν μπορούν να κυκλοφορούν στο Ανόι, παρά μόνο εάν ακολουθούν συγκεκριμένο πρόγραμμα, για το οποίο θα ενημερώνονται νωρίτερα οι αρχές και μονάχα με συνοδεία ενός οδηγού.
Ο Χάουαρντ Χ. επιμένει ότι εισήλθε νόμιμα στο Βιετνάμ κι ότι δεν θα φύγει, παρά μόνο εάν τον αναγκάσουν με τη βία.
Οι δύο σωσίες εμφανίστηκαν σήμερα στο ξενοδοχείο Metropole και στην όπερα, περιστοιχισμένοι από πλήθος δημοσιογράφων.
«Εργαζόμαστε για την ειρήνη. Μέσω των διαπραγματεύσεων, μέσω του διαλόγου, θέλουμε σίγουρα να βοηθήσουμε τη Βόρεια Κορέα» είπε ο Ράσελ Γουάιτ, ο σωσίας του Ντόναλντ Τραμπ.
Ο ίδιος πρόσθεσε ότι οι συζητήσεις του με τον «ομόλογό» του στοχεύουν στο να περιορίσουν τις πυρηνικές φιλοδοξίες της Βόρειας Κορέας.
Πριν από την προειδοποίηση που τους απηύθυνε η αστυνομία, οι δύο άνδρες σκόπευαν να πάνε σε ένα ινστιτούτο μασάζ, να παίξουν γκολφ και να δοκιμάσουν τις γαστρονομικές λιχουδιές του Ανόι. Όμως, οι τοπικές αρχές θέλουν να προλάβουν οποιοδήποτε παραστράτημα κατά τη διάρκεια αυτής της πολυαναμενόμενης Συνόδου και πιθανόν δεν θα τους επιτρέψουν να συνεχίσουν το σόου τους.
ΠΡΟΣΦΑΤΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Ο Πρόεδρος των ΗΠΑ πιστεύει ότι ο Πούτιν θα τον ακούσει και θα σταματήσει τις επιθέσεις
Γνωρίζονταν πάνω από 20 χρόνια
Τι είπε για το Κυπριακό
Τον Δεκέμβριο του 2023 η προκάτοχος του Βανς, Κάμαλα Χάρις, είχε επίσης κάνει μια σύντομη στάση στη βάση Ράμσταϊν
Είχε δεχθεί επίθεση με μαχαίρι το 2018 και έκτοτε αντιμετωπίζει προβλήματα
Αντιδράσεις από τη Αρμενική Εθνική Επιτροπή στις ΗΠΑ
Η πρώτη μεγάλη νομική νίκη του Ισραήλ ενώπιον του ΔΠΔ
Πρόκειται για τον αρχισυντάκτη του «Atlantic»
Σημαντική νίκη για τη Γιολάντα Ντίας και το κόμμα Sumar της ριζοσπαστικής αριστεράς
Απεικονίζει την βασίλισσα Βεατρική
Ο αποδημήσας τον είχε απολύσει από την θέση του το 2020
Aμφότερες είναι πυρηνικές δυνάμεις
Επιδεινώθηκε η υγεία του πρώην προέδρου της Βραζιλίας
Είναι στενοί φίλοι του ζευγαριού
Σοβαρός τραυματισμός ενός ατόμου
Aπομακρύνθηκε από τα καθήκοντα του το 2013
Ο πρόεδρος των ΗΠΑ ζήτησε την απόλυση δικηγόρου που εκπροσωπεί το ιστορικό πανεπιστήμιο
Παραιτήθηκε από το κοινοβούλιο - Τιμωρήθηκε με πρόστιμο και κοινωφελή εργασία
«Η ζωή είναι καλύτερη χωρίς τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης»
Ο ιδρυτής του Virgin Group βρίσκεται στο πλευρό της Ουκρανίας
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.