Κοσμος

Συνέλαβαν γνωστό ράπερ επειδή τραγουδούσε πάνω σε αυτοκίνητο (video)

12 μήνες κάθειρξη για τον Χάσκι

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Moment Russian rapper Husky is arrested after impromptu gig on roof of car - video

Ο ράπερ Χάσκι έπεσε στα χέρια της αστυνομίας γιατί τραγούδησε απρογραμμάτιστα και αυθόρμητα πάνω σε ένα αυτοκίνητο μπροστά στο κοινό του. Ωστόσο η αλήθεια είναι ότι οι ρωσικές αρχές δεν πολυσυμπαθούν τον ράπερ που τους χλευάζει με τους στίχους του.

Έτσι, ο Χάσκι καταδικάστηκε σε 12 μήνες φυλάκιση επειδή έκανε ένα gig σε οροφή αυτοκινήτου. Οι ρώσικες αρχές τον καταδίκασαν για εξτρεμισμό και χουλιγκανισμό.

Η προγραμματισμένη συναυλία του σε ένα κλαμπ δεν έγιναν γιατί το έκλεισαν οι αρχές και ο κόσμος ξεχύθηκε έξω. Τότε, ο 25χρονος ράπερ του οποίου το πραγματικό όνομα είναι ο Ντμίτρι Κουζνετσόφ, άρχισε να διαβάζει τα στίχους του πάνω από ένα αυτοκίνητο, και οι οπαδοί τον αποθέωναν.

Οι αστυνομικοί τον άφησαν να τελειώσει το τραγούδι και έπειτα τον συνέλαβαν ενώ συμβούλευαν τους οπαδούς του να διασκορπιστούν.

Η τοπική αστυνομία δήλωσε επίσης ότι ο ιδιοκτήτης του αυτοκινήτου υπέβαλε καταγγελία για υλική ζημιά, κατηγορία που μπορεί να φέρει μεγαλύτερη διάρκεια φυλάκισης.

«Ενέργησα με αυτό τον τρόπο γιατί είχα υποχρέωση στους ανθρώπους που είχαν αγοράσει εισιτήρια» είπε στο δικαστήριο ο Χάσκι.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.