Κοσμος

Γιατί κατηγορείται για σεξισμό η TUI;

Μερικά αυτοκόλλητα φαίνεται ότι θα στοιχίσουν ακριβά στην ταξιδιωτική εταιρία

30592837_397928577356114_5869118242148057088_n.jpg
Νίκος Παπαηλιού
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
robert-magnusson-270866-unsplash.jpg

Η γνωστή αγγλογερμανική ταξιδιωτική εταιρία TUI  είναι μία από τις μεγαλύτερες στον κόσμο, έχοντας στην κατοχή της κρουαζιερόπλοια, ταξιδιωτικά γραφεία, αεροπλάνα κλπ. και φέτος αποφάσισε, να κάνει ένα δώρο στους νεαρούς επιβάτες των αεροπλάνων της, μόνο που τα πράγματα δεν πήγαν τόσο καλά, όσο τα περίμεναν οι ιθύνοντες της γνωστής εταιρίας.

tui51.jpg

Συγκεκριμένα, όσα παιδιά ταξίδευαν με τις αερογραμμές της TUI θα λάμβαναν δώρο αυτοκόλλητα από την εταιρία. Τα αυτοκόλλητα όμως ήταν διαφορετικά για αγόρια και κορίτσια, κάτι που προκάλεσε την κάπως τραβηγμένη οργή των γονέων. Τα αυτοκόλλητα που πήραν τα αγόρια έγραφαν «μελλοντικός πιλότος» ενώ τα κορίτσια πήραν αυτοκόλλητο που τις έχριζε «μελλοντικά μέλη του πληρώματος». Ο διαχωρισμός αυτός φαίνεται ότι έκανε αρνητική εντύπωση και στο διαδίκτυο, με το επιχείρημα ότι η TUI αποθαρρύνει με αυτόν τον τρόπο τα παιδιά να ακολουθήσουν τα όνειρά τους.

Από την πλευρά του, εκπρόσωπος της εταιρίας δήλωσε ότι τα φετινά σχόλια ήταν καλύτερα από κάθε άλλο καλοκαίρι, δείχνοντας να αγνοεί την αρνητική δημοσιότητα που έλαβε το θέμα. 

 

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Τζέι Ντι Βανς: Αποτελεί την απόλυτη ενσάρκωση του αμερικανικού ονείρου;
Τζέι Ντι Βανς: Αποτελεί την απόλυτη ενσάρκωση του αμερικανικού ονείρου;

Στο βιβλίο του επιτυγχάνει, παρά την ταπεινή καταγωγή του, να αποκτήσει τα εφόδια για μια άνετη ζωή, όμως πόσο εφικτό είναι κάτι τέτοιο για την πλειονότητα των φτωχών, λευκών Αμερικανών εργατικής τάξης;

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.