Κοσμος

Αυτοκτόνησε ο Ελληνοαμερικανός Τζόζεφ Πάππας πριν συλληφθεί - Ήταν ύποπτος για τη δολοφονία του καρδιολόγου του Τζορτζ Μπους

Η δολοφονία για την οποία θεωρούνταν ύποπτος ο Πάππας διαπράχτηκε στις 20 Ιουλίου στο Χιούστον

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
papas1.jpg

Αυτοκτόνησε, σύμφωνα με τις Αρχές, ο Ο 62χρονος Τζόζεφ Τζέιμς Παππάς, που θεωρείται ο βασικός ύποπτος για τη δολοφονία  του Μάρκ Χάουσκνετ, καρδιολόγου και πρώην θεράποντα ιατρό του πρώην προέδρου Τζόρτζ Μπους του πρεσβύτερου.

Οι Αρχές εκτιμούν ότι το πιθανό κίνητρο της δολοφονίας είναι ο θάνατος της μητέρας του δράστη, κατά την διάρκεια χειρουργικής επέμβασης που έκανε το θύμα, πριν από 20 χρόνια.

Το χρονικό

Στις 20 Ιουλίου δολοφονείται ο καρδιολόγος του πρώην προέδρου των ΗΠΑ, του πρεσβύτερου Τζορτζ Μπους. Ο Μάρκ Χάουσκνετ  δέχθηκε τον θανάσιμο πυροβολισμό καθώς πήγαινε με το ποδήλατό του στο Houston Methodist Hospital. Δέκα ημέρες μετά, ο δράστης ταυτοποιήθηκε. Την επομένη, η αστυνομία οργάνωσε επιχείρηση για τη σύλληψή του, στο σπίτι του, αλλά ο δράστης διέφυγε.

Ακολούθησε ραγματικό ανθρωποκυνηγητό με τις Αρχές του Χιούστον να έχουν ανακοινώσει ότι εκτιμούσαν πως ο Ελληνοαμερικανός Τζόζεφ Πάππας 65 ετών ήταν ο κύριος ύποπτος για την δολοφονία. Σημείωναν δε  ότι ήταν  οπλισμένος, ιδιαίτερα επικίνδυνος και πιθανόν να έθετε τέλος στην ζωή του.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.