Κοσμος

To Focus επιτίθεται στον Μητσοτάκη: Βαδίζεις στα βήματα του Όρμπαν

Τον κατηγορεί για «λαϊκισμό» και «ψηφοθηρία»

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
mitsotakis2342.gif
©EUROKINISSI/ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ

Επίθεση στον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας, με αφορμή την κίνησή του να καταθέσει πρόταση μομφής κατά της κυβέρνησης για τη συμφωνία με την πΓΔΜ, εξαπολύει το Focus.

Το γερμανικό περιοδικό τον κατηγορεί για «λαϊκισμό», επισημαίνοντας ότι συμπεριφέρεται όπως ο πρωθυπουργός της Ουγγαρίας Βίκτορ Όρμπαν, που σκέφτεται και πράττει με ψηφοθηρικό τρόπο.

«Οι συζητήσεις στη Βουλή δεν αφορούν όπως παλαιότερα στην οικονομία. Έπειτα από 8 χρόνια η κρίση αποτελεί περιθωριακό σημείο, η διαμάχη για το ονοματολογικό είναι πιο σημαντική. Ο Τσίπρας, μαζί με τον ομόλογό του Ζάεφ, θέλουν μονομιάς να τερματίσουν την ερχόμενη Κυριακή μια διένεξη 27 ολόκληρων χρόνων. Το περιεχόμενο της συμφωνίας προκάλεσε την παρέμβαση της ΝΔ.

» Σε στιλ Βίκτορ Όρμπαν, ο πρόεδρός της, Κυριάκος Μητσοτάκης, ανακάλυψε λαϊκιστικά θέματα για να προσελκύσει ψηφοφόρους. Κατέθεσε πρόταση μομφής κατά της κυβέρνησης. Για να συζητηθεί, έπρεπε να συντομευτεί η συζήτηση για το πολυνομοσχέδιο» αναφέρει το δημοσίευμα στη διαδικτυακή έκδοση του Focus

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.